Home » Tilbehør » Logitech klar med alsidigt keyboard-cover til de nye iPad Pro
Logitech klar med alsidigt keyboard-cover til de nye iPad Pro

Logitech klar med alsidigt keyboard-cover til de nye iPad Pro

Share

Logitech Combo Touch er Logitechs mest alsidige iPad-etui. Det byder på aftageligt tastatur og integreret pegefelt til næste generation af iPad Pro 12,9-tommer og iPad Pro 11-tommer

Med aftageligt tastatur og integreret pegefelt, giver Logitech Combo Touch mulighed for at skrive, se, tegne og læse, alt imens iPaden er sikkert beskyttet.

Der kan klikkes overalt på pegefeltet, som i øvrigt skal være meget responsivt og levere en pålidelig pegefeltoplevelse.

Tastaturet opretter forbindelse til iPad via Smart Connector, hvilket eliminerer behovet for et separat batteri, tænd/ sluk-kontakt eller Bluetooth-parring.

Fire tilstande

Combo Touch understøtter fire brugstilstande: at skrive, se, tegne og læse. Beskyttelsesetuiet har et integreret kickstand, der giver mulighed for justering af iPad til den helt rigtige vinkel til visning over et 50 graders interval. Nyd iPadens fulde alsidighed uden at skulle fjerne den fra sit beskyttende etui med det fuldt aftagelige tastatur. Afmonter blot for læsning eller tegning, og sæt det derefter tilbage igen for at skrive e-mails.

Se også:  Logitech Ergo M575 [TEST]: Lad tommelfingeren tage kontrol

Combo Touchs større pegefeltdesign giver mulighed for mere plads til at udføre dine foretrukne Multi-Touch pegefeltbevægelser i iPadOS såsom at trække, rulle, skifte mellem apps og mere. Disse bevægelser giver dig mulighed for hurtigt og præcist at fremhæve regnearkceller i Numbers, trække flere objekter i Keynote og redigere og kopiere tekst i Pages og Notes.

Tyndeste tastatur med pegefelt

Combo Touch fås i Oxford Grey og er vores tyndeste tastaturetui med pegefeltdesign. Den er monteret og støbt til iPad og designet til at beskytte fronten, bagsiden og hjørnerne mod skrammer og ridser. Combo Touch er designet med en åben side, så Apple Pencil (2. generation) forbliver magnetisk fastgjort til iPaden for nem og fortsat parring, opladning og opbevaring.

Se også:  Apple afholder event 20. april - og du er inviteret

Baggrundsbelyste taster og et velkendt layout tilbyder effektiv skrivning med 16 justerbare lysstyrkeniveauer for synlighed i ethvert miljø, inde- eller udendørs, dag eller nat. En fuld række iPadOS-genvejstaster giver adgang med et enkelt tryk til startskærmen, herunder lydstyrke- og mediekontrol, lysstyrkeniveauer med mere.

Logitech Combo Touch til iPad Pro 11-tommer (3. generation) er nu tilgængelig til 1.499 kroner på logitech.com og apple.com. Logitech Combo Touch til iPad Pro 12.9-tommer (5. generation) er tilgængelig sidst i maj/først i juni for 1.699 kroner.


TAGS
iPad Pro
Logitech

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S