Home » Transport » Coboc Kallio CMF Komfort [TEST]: Elegant letvægtscykel med usynlig elmotor
Coboc Kallio CMF Komfort [TEST]: Elegant letvægtscykel med usynlig elmotor

Coboc Kallio CMF Komfort [TEST]: Elegant letvægtscykel med usynlig elmotor

Share

Coboc Kallio er først og fremmest en fremragende cykel, der er god at køre på. At der tilmed er elmotor indbygget gør turen flyvende let uanset, hvor du skal hen

En elcykel kan være et fantastisk transportmiddel, hvis du har længere til arbejde, end du orker på en almindelig cykel. Mange er dog tunge og ikke særlig gode at cykel på, når elmotoren ikke er aktiveret. Det er langt fra tilfældet med Kallio.

Elmotor eller ej – Kallio er en rigtig god cykel. Kvalitet fra ende til anden. De halvbrede dæk, den gode affjerdring og det åbne gearsystem kombineret med lav indstigning, som er populært for tiden, giver en fin balance mellem behagelig komfort og en sporty køreoplevelse, hvor du føler et motiverende payoff, hver gang du træder til i pedalerne.

Selv uden elmotoren aktiveret er Kallio herlig at cykle på, så hvis batteriet går død, er det ingen katastrofe. Vi valgte faktisk i flere tilfælde at tage den 11 kilometer lange tur til kontoret uden motor.

Se også:  Billige udlejningsløbehjul ruller ind i Danmark
Diskret elektrificeret

Med en vægt på kun 17,2 kilo er Kallio ikke tungere end mange ikke-elektrificerede cykler. Det gør, at du nemt kan bære den op ad en trappe, hvis du eksempelvis skal have den med i toget.
At der er tale om en elcykel, er ikke nødvendigvis noget, du lægger mærke til, hvis du ikke ved det i forvejen. Batteriet er gemt væk inde i stellet, og der er ikke noget display på styret.

Betjening samt monitorering af batteri og køretilstand sker på et lille panel på skråstangen, som kun er synligt, når du skal bruge det. Med simple trykkommandoer kan du aktivere motoren, tænde lygter, starte Bluetooth-parring mm. Fem farvede prikker giver visuel respons.

Indstil cyklen med din smartphone

Cyklen kan kobles på din smart-phone med Bluetooth. Og når du henter Cobocs simple app, får du adgang til et lille udvalg af funktioner. Det er blandt andet muligt at finjustere, hvordan motoren skal yde i de to grundlæggende køretilstande, som er Regular og Power. Vælg mellem 10 niveauer af support og assistance. Du har også mulighed for at se aktuel hastighed samt batteristatus og antal kørte kilometer. Endelig kan du foretage firmwareopdateringer af cyklen fra appen.

Se også:  Kia giver adgang til gigantisk ladenetværk for elbiler
Naturlig assistance

Motoren er placeret på baghjulet, som det er standard for elcykler med åbne gear. En baghjulsmotor giver ofte en lidt abrupt køreoplevelse, men takket være et system af avancerede sensorer reagerer Kallio ligeså smidigt som en cykel med centermotor.

TAGS
Coboc Kallio
Cykel
el-cykel
elektriske transportmidler

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S