Home » AOD Pro » Citrix lancerer ny cloud-løsning til opdatering af apps
Citrix lancerer ny cloud-løsning til opdatering af apps

Citrix lancerer ny cloud-løsning til opdatering af apps

Share

It-ansvarlige får fremover nemmere ved at gennemføre opdateringer af deres apps. Citrix’ nye cloud-løsning automatiserer nemlig processen

”Virksomheder kan opnå konkurrencefordele og få mere produktive medarbejdere, hvis de er i stand til at levere sikre, pålidelige app-oplevelser. Det kræver for mange en ny tilgang og et nyt leveringssystem, der er i stand til selv at opdage fejl og automatisk løse dem.”

Sådan lyder meldingen fra Rohit Mehra, Group Vice President for Network and Telecom Infrastructure i analysevirksomheden IDC.

Netop dét leverer it-virksomheden Citrix en løsning på med lanceringen af Citrix App Delivery and Security Service. Der er tale om en cloud-løsning, som i realtid automatiserer samtlige trin i udrulningen af apps – lige fra installation til on-boarding og efterfølgende administration. Det foregår i udbredt grad manuelt i dag, hvilket gør processen omstændelig og langsom.

Se også:  Webapps er direkte årsag til de fleste hackerangreb
Løsningen rummer blandt andet følgende funktioner:

• Systemet opdager og løser automatisk fejl med udrulningen af applikationer. Det kan være alt fra ydelsesproblemer til udfald. Opdager systemet en langsom server, udgår denne eksempelvis automatisk fra udrulningen.
• Systemet indsamler og analyserer 10 milliarder data om dagen fra flere end én milliard brugere på tværs af 50.000 netværk i 200 lande. Det giver i realtid indsigt i internettets generelle ydelse, hvilket bliver brugt til at optimere brugeroplevelsen for den enkelte. Eksempelvis vælger systemet selv den bedst mulige lokation at hoste en side fra for at skabe en gnidningsfri brugeroplevelse.• Integreret app- og API-sikkerhed. Med integreret firewall i webapplikationer, bot-management og API-beskyttelse opnås helhedsbeskyttelse af de mest værdifulde aktiver


TAGS
apps
Citrix

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S