Home » AOD Pro » Cisco foretager kraftig opgradering af Webex-mødeplatformen
Cisco foretager kraftig opgradering af Webex-mødeplatformen

Cisco foretager kraftig opgradering af Webex-mødeplatformen

Share

På den digitale konference WebexOne har Cisco netop lanceret over 50 nyheder til video- og mødeplatform Webex

Onlinemøder har de sidste mange måneder været den primære mødeform – hvad enten det er forretningsmøder, onlineundervisning eller møder med offentlige myndigheder. Et af meget brugte værktøjer til det formål, især i større virksomheder, er Ciscos mødeplatform Webex, som nu får en markant overhaling. Det kunne Cisco i denne uge annoncere på den årlige konference WebexOne, der i år blev afholdt online.

Inden konferencen deltog AOD PRO i en onlinesession med Jeetu Patel, SVP og GM Security & Applications hos Cisco, hvor han kunne fortæller lidt mere om planerne for Webex.

”Webex er med til at gøre det lettere at indføre hybride arbejdspladser og gøre virksomheder mindre afhængige af at skulle ansætte medarbejdere ud fra, hvor de fysisk er placeret. Derved kan vi være med til at åbne den globale økonomi, og lade alle få en chance, uanset hvor de måtte være placeret,” siger Jeetu Patel til AOD PRO og fortsætter:

”Vi er konstant fokuserede på at føre denne vision ud i livet, i hver version af Webex, og med alle nye funktioner.”

Se også:  Cisco køber ungarsk firma der gør det nemmere at rulle cloud-apps ud

Han fortæller videre, at Cisco har haft til formål at fremme en fremtid, som inkluderer alle, og at deres teknologi skulle spille en afgørende rolle her.

”Alle skal kunne være med, uanset hvor i verden de er fra, deres økonomi eller sprog. Det er grunden til, at vi hele tiden forbedrer og udvikler oplevelsen med Webex, med ambitionen om, at oplevelsen bliver ti gange bedre end personlige interaktioner,” siger Jeetu Patel.

De vigtigste forbedringer

Den store overhaling af Webex består af mere end 50 opgraderinger. Her er de væsentligste.

• Avanceret videolayout: Før bestemte Webex hvordan de forskellige videosignaler blev præsenteret på skærmen. Men fremover bliver det muligt selv at ændre layoutet, og ikke mindst vise, hvem der ses på skærmen.

• Reager på situationen: Tidligere var det kun muligt at give sin holdning til kende ved rent fysisk at sige noget. Men nu bliver det muligt at bruge håndtegn – for eksempel give en thumbs up. Den indbyggede AI i Webex vil så automatisk lave en tommelfinger som alle kan se.

Se også:  Her er 10 corona-trends, der er kommet for at blive

• Mindre støj, bedre tale: Onlinemøder bliver ofte forstyrret af lyden fra tastaturet, papirer der rasler og lignende. I fremtiden vil Webex selv registrere og undertrykke disse lyde, så det bliver lettere at koncentrere sig om mødet.

• Noter og undertekster: Kunstig intelligens vil fremover kunne tage notater og forsyne møder med undertekster. Efterfølgende kan der søges i notater, så folk der ikke deltog i mødet, også kan se, hvad skete. Indtil videre er denne funktion ikke tilgængelig på dansk, og Jeetu Patel kunne ikke sige noget om, hvornår denne funktion måtte komme på dansk.

• Automatiske oversættelser: Møder der holdes på flere sprog kan fremover få hjælp fra Webex til løbende oversættelser. Mødedeltagere kan selv angive, hvilket sprog de ønsker at få oversat til. Den funktion understøtter i øjeblikket sprog som engelsk, spansk, fransk, tysk, mandarin, portugisisk, arabisk, russisk, tysk og japansk. Om funktionen også kommer til dansk, vides endnu ikke.

• Skabeloner for møder: Det bliver muligt at lave en skabelon for møderne, så der fx kommer en tidsgrænse for møderne, talerækkefølge og så videre.


TAGS
Cisco
Onlinemøder

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S