Home » AOD Pro » Cisco: Virksomheder udnytter ikke data nok – for de kan ikke få fat i dem
Cisco: Virksomheder udnytter ikke data nok – for de kan ikke få fat i dem

Cisco: Virksomheder udnytter ikke data nok – for de kan ikke få fat i dem

Share

Når software skifter karakter og flytter op i skyen, bliver det samlede resultat mere kompleksitet. Det vil Cisco ændre på, lød det i forbindelse med den netop afsluttede Cisco Live-konference

I denne uge løb netværksgiganten Ciscos årlige Cisco Live brugerkonference af stablen. AOD PRO var med på pressekonference forud for eventet. Her var der specielt fokus på to elementer: sikkerhed og håndtering af cloud-løsninger.

Den første store lancering fra Cisco blev vist frem af Gordon Thomson, VP, Technology Acceleration, EMEAR, der kunne fortælle, at Cisco arbejder på en lettere håndtering af cloud-løsninger ved at give en ensartet brugeroplevelsen på tværs af Cisco Meraki, Cisco Catalyst og Cisco Nexus – de to første skal fusioneres.

”Samtidig er vi også på vej med et nyt Cisco ThousandEyes-produkt, der er et avanceret værktøj til optimering af WAN-ydelse,” sagde Gordon Thomson på pressemødet.

Svært at få adgang til data

Cisco kalder det for ”Better Together”. Og om det bliver bedre, tør vi ikke love, men Gordon Thomson forklarede på pressemødet, at netværk i dag har en imponerende mængde informationer, som virksomheder ikke udnytter, primært fordi det er så svært at få fat i dem.

Se også:  Nu skal kunstig intelligens forudsige og rette fejl i computernetværk

Ved at integrere de to førnævnte produkter med hinanden skal der skabes mere indsigt i netværket, mere synlighed, og det skal gøres nemmere at få data ud af netværket, og analysere dem.

Thomson fortalte videre at med Cisco Nexus Cloud ønsker Cisco at øge interaktionen mellem forskellige cloud-løsninger.

Ingen kontrol i skyen

”Før i tiden kontrollerede folk deres systemer inden for virksomhedens fire vægge. Men i takt med at alt flyttes op i skyen, mister de den kontrol. Så hvordan sikrer vi så, at man kan beholde den agilitet der normalt følger med at have kontrol over alle ens aktiver,” spørger Gordon Thomson.

For ham er svaret Cisco Nexus Cloud, der nu bliver skaleret markant op, hvilket skulle give brugerne nye oplevelser, nye funktioner og bedre muligheder for at være bæredygtige.

”Med Cisco Nexus Cloud bliver virksomheder i stand til at forbinde mange forskellige cloud-løsninger. Al information bliver så synlig i vores kontrolbord, og herfra kan de håndtere og vedligeholde deres cloud. Derved får folk deres agilitet tilbage på tværs af mange cloud-løsninger,” pointerede Gordon Thomson.

Se også:  Integration mellem Windows 365 Cloud-pc og Windows 11 på vej
Fokus på sikkerhed

Den anden store lancering fra Cisco var Cisco+ Secure Connect Now, hvad selskabet betegner som en ”Unified SASE as-a-service”-løsning,

Her handler det igen for Cisco om at skabe gennemsigtighed og få samlet såvel informationer som kontrol et enkelt sted.

”Ved at forbinde brugere, produkter og applikationer fra alle steder med hinanden, vil vi sikre en større gennemskuelighed, og gøre det lettere at sikre virksomhedens it,” fortalte Gordon Thomsen.

Det handler om viden

Han forklarede videre, at det med hensyn til it-sikkerhed i høj grad handler om viden og at give folk informationer nok til, at de kan tage de rigtige valg.

”Men også at sikre en platform, der både kan dække alle elementer, og hvorfra du kan reagere samlet og automatisk,” sagde Gordon Thomsen.

Under Cisco Live har tech-giganten præsenteret mange flere produkter og løsninger, blandt andet en ny videotelefon, Cisco Video Phone 8875, og en cloud native-platform, AppDynamics Cloud, som skal gøre det lettere at flytte apps op i skyen. Læs videre på Cisco Live.


TAGS
Cisco
Cloud
netværk
skyen

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S