Cisco lancerer global samarbejdssky

Cisco lancerer global samarbejdssky

Share

Cisco lancerer en global samarbejdssky, Cisco Spark, der integrerer videokonference, IP-telefoni og virtuelle møderum i én cloud-platform. Platformen udnytter Ciscos omfattende datacenternetværk og er den første løsning, der tilbyder virksomheder krypterede, cloud-baserede samarbejdsværktøjer fra alle typer af enheder hvor som helst i verden.

2016 bliver året, hvor Cisco udruller en ny global samarbejdssky, der gør brugere i stand til at samarbejde uanset enhed og fysisk placering. Cisco Spark, der indtil for nyligt har været en messaging-app, er blevet transformeret til en global samarbejdsplatform, som integrerer IP-telefoni, virtuelle møderum med chatfunktion og videokonference i skyen. Platformen muliggør hurtig udrulning af sikre samarbejdsløsninger for virksomheder med både lokale og globale ambitioner og i alle størrelser fra 10 til flere tusinde medarbejdere.

Se også:  En epoke er slut, men nye muligheder skabt

”Med Cisco Spark bliver det lettere for virksomheder at ekspandere både lokalt og i udlandet, eftersom de kan samle al intern kommunikation som telefoni, videokonference, virtuelle mødelokaler og chat sikkert i skyen. Vi forventer en stor interesse herhjemme, i takt med at platformen bliver udrullet næste år,” udtaler John Hauge Petersen, ansvarlig for collaboration-løsninger hos Cisco Danmark.

Del denne