Home » Netværk » Cisco kobler fysiske og virtuelle netværk
Cisco kobler fysiske og virtuelle netværk

Cisco kobler fysiske og virtuelle netværk

Share

Cisco lancerer i dag en ny platform, der tilbyder fuld
integration mellem fysiske og virtuelle netværk og gør det langt enklere at
lancere og administrere applikationer

Ciscos API´er er åbne for alle og tilbyder fleksibel tredjepartsintegration. Applikationer er i dag i stigende grad et anliggende for virksomhedernes topledelser.

Det et krav fra forretningen, at man hurtigt og sikkert kan lancere nye applikationer. Cisco lancerer derfor Application Centric Infrastructure (ACI), som forener fysiske og virtuelle netværk og gør det let at lancere og administrere applikationer. ACI giver fuld gennemsigtighed og mulighed for at administrere fysiske og virtuelle miljøer som et enkelt system.

Cisco ACI er en åben platform udviklet i dialog med en række aktører. Et omfattende økosystem af partnere støtter allerede Cisco ACI, herunder: BMC, Computer Associates, Chef, Citrix, EMC, Embrane, Emulex, F5, IBM, Microsoft, NetApp, Oracle, Panduit, Puppet Labs, Niksun, Red Hat, SAP, Splunk, Symantec og VCE.

Se også:  Danmark har verdens dyreste forretningsrejser - onlinemøder giver kæmpe besparelser

“Hos Cisco er vi meget tilfredse med, at vi sammen med den nye ACI-platform kan præsentere et økosystem af brancheførende virksomheder, der hjælper kunderne med at opnå størst muligt udbytte af deres applikationer og at opfylde forretningens krav om hurtig eksekvering og skalérbare løsninger,” siger Henrik Stær, teknisk chef hos Cisco Danmark. ACI favner også open source communities som OpenStack og indeholder software plug-ins, som muliggør integrationen med OpenStack.

Ny APIC-controller understøtter applikationer overalt Cisco Application Policy Infrastructure Controller (APIC) er en central komponent i ACI. APIC er en centraliseret controller, der understøtter implementering af applikationer på alle enheder, og som muliggør funktioner på tværs af fysisk og virtuel infrastruktur.

Cisco APIC tillader tredjepartsaktører at implementere egne it-politikker over for enheder leveret gennem Cisco APIC. Dette er bland andet muligt pga. den åbne platform. “APIC muliggør en enorm fleksibilitet i forhold til, hvordan man konfigurerer sine applikationsnetværk.

Se også:  Dropbox vs rivalerne [TEST]: Læg dine digitale værdier et sikkert sted

APIC er fra start designet til centraliseret styring og håndtering af enheder på tværs af netværk,” fortsætter Henrik Stær. Ifølge Henrik Stær giver ACI høj synlighed til hvert netværkselement og mulighed for meget fintmaskede sikkerhedspolitikker. Næste generation af switches understøtter ACI Cisco udvider også sin portefølje af Nexus-switches med introduktionen af nye Nexus 9000-switche.

Nexus 9000-serien tilbyder konfigurationer, som er designet til at operere i enten overensstemmelse med nuværende Cisco Nexus-switches eller i ACI-tilstand. Nexus 9000 switches-familien inkluderer Nexus 9508 Switch, 9396PX/93128TX-switches, Cisco Application Virtual Switch (AVS), ASA 5585-x security appliance og ASA Virtual Firewall (vASA).


TAGS
Cisco
erhverv

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S