Home » Bærbar computer » Bæredygtige bærbare kan nu købes i Danmark
Bæredygtige bærbare kan nu købes i Danmark

Bæredygtige bærbare kan nu købes i Danmark

Share

Circular Computing skaber CO2 neutrale laptops ved at renovere gamle computere, så de bliver som nye. Producenten rykker nu ind på det danske marked

Der produceres over 160 millioner laptops hvert år på verdensplan. Det resulterer i et massivt ressource forbrug og bidrager dermed til store CO2 udslip og miljø forandringer. Samtidigt kasseres 160.000 laptops dagligt i EU alene, hvilket resulterer i millioner af tons af e-affald. Og det er alt sammen unødvendigt – over 70% af disse kasserede laptops kan genbruges.

Circular Computing, verdens første reproduktions virksomhed, rekrutterer lige nu forhandlere i hele Europa for at bringe deres CO2 neutrale laptops på markedet.

Altid det nyeste

Ved at benytte en model for bæredygtig økonomi, kan tusindvis af tidligere leasede computere fra store koncerner nu gennemgå en omfattende 5 timers reproduktions proces hver måned. Her bliver de afmonteret, renset, repareret, opgraderet og får til sidst en state-of-the-art finish, så de ligner et nyt produkt. Alt sammen foregår på Circular Computings faciliteter, der er bygget til formålet.

Virksomheder over hele verden har allerede sparet millioner af kroner på at udskifte deres laptops. Samtidigt hjælper de med at reducere CO2 udslip, bevare naturens ressourcer og forhindre en overvældende mængde af e-affald.

Se også:  7 ting du bør vide om ram i en bærbar

Elitecom ApS er blevet valgt til at føre an med Circular Computing i Danmark, netop fordi de har udvist en passion og vision om at kunne bidrage til en bedre fremtid for mennesker og vores planet.

Jan Roedahl, CEO for Elitecom har udtalt:

”Vi er begejstrede for at kunne annoncere vores spændende nye samarbejde med Circular Computing for at bringe bæredygtige, prismæssige overkommelige og ikke mindst miljø venlige laptops til det danske marked. Circular Computing er globalt anerkendt som de første på området, og Elitecom deler mange af deres kerneværdier. Det er et win for os, et win for kunderne og et win for vores planet.”

For første gang kan professionelle indkøbere, virksomhedsledere og skoleledere i Danmark få stor værdi for pengene ved køb af professionelle laptops, velvidende at de også er verdens mest bæredygtige og miljøvenlige computere tilgængelige.

9 års ekstra levetid

Circular Computing har investeret mere end 5 millioner EURO i verdens første reproduktions faciliteter, som forlænger en laptops levetid med yderligere 3-4 år. Den bæredygtige forretningsmodel er unik, i det Circular Computing tilbagekøber disse laptops hvert 3. år, hvor de vil indgå i reproduktions processen igen og blive gjort klar til nye kunder. Totalt set estimeres 3 loops og dermed yderligere 9 års levetid på en laptop, hvilket indvirker enormt positivt på miljø samt på det etiske og sociale aspekt. Det gøres muligt via den 5 timers lange reproduktions- og opgraderingsproces, som alle laptops gennemgår på faciliteterne. Det skaber et produkt, som ser nyt ud og yder som et nyt produkt, og som kommer med en 3 års ombytningsgaranti, der giver totalt ro i sindet.

Se også:  Vind en let og lækker bærbar fra Acer

Circular Computing er så engagerede i deres planer, at de investerer en procentdel af deres overskud i store sociale initiativer i Indien og Afrika. Circular Computing samarbejder med Weforest, en belgisk NGO, hvor der i samarbejdet plantes 5 træer for hver laptop, der bliver solgt. Det miljømæssige og sociale engagement hjælper med at afbøde for de store klimaforandringer, skabe nye jobs og fordre lokalsamfund til at blive mere bæredygtige.


TAGS
bæredygtig
Grøn it
Laptop
miljøvenlig

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S