Home » Underholdning » Her er Googles konkurrent til Apple TV
Her er Googles konkurrent til Apple TV

Her er Googles konkurrent til Apple TV

Share

En opgraderet Chromecast med indbygget Android TV samt medfølgende fjernbetjening og understøttelse af Dolby Vision og Dolby Atmos er lige på trapperne. Billeder og oplysninger er lækket

Chromecast er særdeles populær. Den er billig og nem at bruge, når du vil streame film og musik. Men den er ikke helt så omfattende i sin funktionalitet som Apple TV, der tilbyder et komplet streaming-univers med understøttelse af de nyeste standarder.

Nu ser det imidlertid ud at til at Google går hele vejen og laver en direkte konkurrent til Apple TV. En ny opgraderet Chromecast med Google TV indbygget og med en fjernbetjening som en del af pakken er på trapperne. XDA Developers har fået fingrene i pressematerialet, der både viser billeder af enheden samt de vigtigste specifikationer.

Se også:  Ekspert advarer: Priskrige på bredbånd og streaming kan køre brancher i sænk
Komplet TV-univers

Indtil videre går den under arbejdstitlen Sabrina, men det forventes at navnet vil skifte til noget mere oplagt som Chromecast 2 Ultra eller måske Nest TV, da “Nest” efterhånden anvendes på de fleste af Googles hjemmeprodukter.

Der vil ikke bare være tale om en enhed, hvortil du streamer indhold fra din smartphone. Der vil være indbygget Android TV, så du får et komplet TV-univers med adgang til et væld af streamingtjenester, spil og apps. Ikke mindst vil Googles gaming-tjeneste Stadia være dybt integreret, så den nye Chromecast også fungerer som en slags cloud-baseret spilkonsol. Imodsætning til indhold streamet fra mobilen kan apps på Android TV understøtte nye underholdningsformater som Dolby Vision og Dolby Atmos, som bliver mere og mere efterspurgt hos brugerne efterhånden som mange nyere enheder understøtter det.

Se også:  Få HBO Max til halv pris på ubegrænset tid

Det vil tilsyneladende også blive muligt at styre sit flow-tv via systemet, så alt er integreret i løsningen.

Der vil medfølge fjernbetjening med mikrofon og adgang til stemmestyring via Google Assistant.

Det er svært at sige meget om pris og lanceringsdato, da enheden ikke er officiel endnu. Men pressematerialet ser ret færdigt ud og Google skulle faktisk have holdt pressemøde i dag, så annonceringen kan være lige oppe over. Prisen bliver formentlig lidt højere end for den nuværende Chromecast Ultra, der ligger på 600 kroner. Men den bliver næppe dyr, da Google kan tjene penge på de indholdstjenester, den giver adgang til.

 


TAGS
Apple TV
chromecast
streaming

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S