HP lancerer Chromebook i luksusklassen

HP lancerer Chromebook i luksusklassen

Share

Chromebook x360 er ultratynd og har en skærm, der kan drejes hele vejen rundt

Chromebook x360 har et moderne design med 3D-stanset metaltastatur og et diamantudskåret musefelt. Et såkaldt ’Advanced Electrodeposition (AED)-program giver enhedens kabinet en keramisk-lignende finish. Det styrker også metalkabinettet og tilføjer større holdbarhed og modstand mod ridser. Tastaturet er skabt i anodiseret aluminium.

Alsidig maskine

Med sine fire mulige positioner kan Chromebook x360 anvendes til både arbejde og underholdning. Den får med 8. Gen Intel Core i3 eller i5 processorer samt op til 8 GB DDR4 og 64 GB SSD-lager, så den er smidig i brug og har kræfter til selv krævende arbejde. Batterilevetiden er op til 14 timer.

Se også:  Mini workstation fra HP på blot seks centimeter

HP har arbejdet tæt sammen med Bang & Olufsen for at skabe en individuel tilpasning af de to højttalere, der kan supplere den 14 tommer store FHD-touchskærm med lækker lyd. Chromebook x360 har desuden et godt udvalg af forbindelsesmuligheder, med 2 USB Type C, 1 USB Type A 3.1, en Micro SD-port og audio jacks in/out.

Dybt integreret med Google-universet

Chromebook x360 er designet for at maksimere integrationen mellem Google og Chrome OS-økosystemet. Når man logger på en Google-konto på enheden første gang, vil data og indhold være klart, så man kan tage fotos på en Android-telefon og derefter redigere, uploade og dele dem med Chromebook x360 og brugerens Google Drive. Man får to års ekstra 100 GB lager på Google Cloud storage til at gemme fotos og dokumenter. Apps hentes på Google Play.

Se også:  Få feriebillederne ud i flotte print

HP-Chromebook x360 14 forventes at kunne forudbestilles i Danmark i november. Priser starter fra 4.999 kroner.

Del denne