Home » Software » Chrome OS er klar i næste måned
Chrome OS er klar i næste måned

Chrome OS er klar i næste måned

Share

Googles webbaserede styresystem, der siger farvel til lokale programmer og data, forventes endelig at være klar til lancering i maj

Vi har ventet længe, men i næste måned bliver spændingen tilsyneladende udløst. Når Google afholder sin årlige I/O-konference, forventes en af de helt store nyheder nemlig at blive et færdigt Chrome OS styresystem.

Google har tidligere udsendt en forsmag i form af sin egen Cr-48 – en netbook med Chrome OS installeret. Den har givet et praj om, hvad der var i vente, men havde stadig ”beta”-stemplet på sig.

Nu har styresystemet imidlertid fået mærkatet ”stabil”, hvilket indikerer, at Chrome OS er færdigudviklet og klar til lancering. Hvordan lanceringen så vil foregå, er svær at forudsige.

Se også:  Guide: Sådan får du pc’en hurtigere i gang

Det er uvist, om Google selv vil sende en computer lig Cr-48 på markedet, eller om søgegiganten vil overlade opgaven til de mange producenter, der allerede har meldt sig klar til at lave computere med Chrome OS.

Hvordan det end kommer til at ske, er det glædeligt, at vi snart får styresystemet at se i en officiel udgave. På papiret er der tale om et epokegørende projekt, der en gang for alle gør op med lokalt placerede programmer og data og sender det hele ud på nettet, hvor alle applikationer og brugerdata tilgås. Alt afvikles og lagres via Googles maskinpark, hvilket betyder, at det eneste, du sådan set har brug for, er en beskeden netbook og en Google-konto.

Se også:  Nu kommer Windows 11: De første detaljer afsløret ...

TAGS
Chrome OS
operativsystem
styresystem

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S