Home » Internet » Chrome 8 er klar til download
Chrome 8 er klar til download

Chrome 8 er klar til download

Share

Uden det helt store ståhej er Google klar med Chrome 8. Browseren har indbygget pdf-læser og Flash-afspiller integreret i en sandkasse

Opdateringen af Chrome går nu så hurtigt, at Google ikke gør det helt store ud af de nye versioner mere. Men det er nu alligevel værd at knytte en lille bemærkning til Chrome 8.

Den har nemlig indbygget pdf-læser og Flash-afspiller, så du ikke længere skal bruge eksterne plug-ins for at afvikle denne type indhold. Det gør det både hurtigere og mere stabilt, men også langt sikrere, da Chrome behandler indholdet i en såkaldt sandkasse, som er et lukket miljø, der ikke lader ondsindede filer at slippe ind på din pc.

Se også:  Til kamp mod Google – Microsoft vil belønne brugere af Bing

Pdf’er og Flash-indhold er blandt de største kilder til virus, og med dette nye tiltag kan vi håbe, at man har fundet en effektiv kur med disse dårligdomme. Adobe har selv introduceret teknologien i dets Adobe Reader X, som er lige om hjørnet.

Chrome 8 byder også på en masse fejlrettelse og lapning af sikkerhedshuller, mens der nu også er understøttelse af Googles kommende Chrome Web Store, hvor man inden længe vil kunne finde Flash– og HTML5-apps.

For dem, der allerede bruger Chrome, er det blot at klikke på værktøjslinjen og gå ind under ’Om Google Chrome’ og opdatere til nyeste version. For dem, der ønsker at installere browseren for første gang, kan Chrome 8 hentes her.

Se også:  Gratis Adobe-plugin giver bedre PDF-værktøjer i Chrome-browseren


TAGS
browser
Chrome
Flash
pdf

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S