Home » Internet » Chrome 7 beta kan hentes nu
Chrome 7 beta kan hentes nu

Chrome 7 beta kan hentes nu

Share

Så er Googles browser endnu engang blevet opdateret. Den nye beta giver justeringer på hastighedsfronten og ny teknologi, som vil bane vejen for spændende egenskaber

Google har sat farten op i dobbelt tempo og besluttet sig for at opdatere deres browser hver sjette uge. Derfor får vi allerede nu en beta af Chrome 7, som tilføjer yderligere fart og funktionalitet i browseren.

Den nye about:labs egenskab, som skulle fungere ved at skrive ”about:labs” i adresse-feltet (den er dog umiddelbart ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt) er skabt til eksperimentelle formål og baner vejen for mange forbedringer, som vi vil se i de kommende versioner, som eksempelvis indbygget understøttelse af Googles nye Instant Search feature.

Se også:  Google køber FitBit, verdens største producent af fitness-trackere

På nuværende tidspunkt giver den mulighed for at få vist åbne tabs vertikalt i venstre side af Windows. For den færdige version af Chrome 7, vil den formentlig også give øget understøttelse af hardware-accelerering, som i øjeblikket er en del af udvikler-versionen.

Derudover er der ændret lidt i koden til browserens app-del, hvilket indikerer, at Chrome Web Store, som er Google nye app-marked til browseren og det kommende styresystem, er lige på trappperne.

Der er tilsyneladende problemer med beta-delen af Chrome-hjemmesiderne i øjeblikket, så vi kan ikke give noget direkte link til at downloade, men vil opfordre til, at man googler sig frem til et sted, hvor Chrome 7 beta kan downloades.

Se også:  Google giver gratis spil - brug Stadia Pro frit de næste to måneder

TAGS
beta
browser
Chrome
Google
hardware-accelereret grafik

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S