Home » AOD Pro » Nu kan brugere af Zoom chatte med hinanden – også før og efter onlinemøder
Nu kan brugere af Zoom chatte med hinanden – også før og efter onlinemøder

Nu kan brugere af Zoom chatte med hinanden – også før og efter onlinemøder

Share

For at udviske grænsen mellem fysiske møder og onlinemøder introducerer Zoom nu en ny funktion på mødeplatformen, så mødedeltagerne kan netværke med hinanden før, under og efter en event

En af svaghederne ved at mødes virtuelt og ikke fysisk er den manglende mulighed for uformel snak. Ideen med workshops, konferencer og andre faglige begivenheder er ellers netop muligheden for at netværke og opbygge relationer. Nu vil mødeplatformen Zoom med den nye netværksfunktion Zoom Events gøre det nemmere for mødedeltagere at netværke ved for eksempel at chatte med hinanden en-til-en før, under og efter en event.

“Der sker noget, når vi møder andre mennesker. Vi opbygger vores netværk, vi lærer noget nyt, og vi bliver som regel også inspireret. Det skal også være muligt, når vi mødes online,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Se også:  Snart vil Teams kunne fjerne musik og raslen fra kopper
Del ud af deltagerne

Med den nye funktion kan værter med fordel dele deltagerlisten forud for en event, hvilket kan inspirere deltagerne til på forhånd at forbinde og netværke med begivenhedens øvrige deltagere.

Zoom Events giver blandt andet mulighed for også at oprette og redigere en netværksprofil med billeder, sociale kanaler og videoer. Man kan se en begivenhedsmappe (medmindre den er deaktiveret af værten), se profiler for deltagere og forbindelser og anmode om at få forbindelse til andre.

Engagerer folk sig?

Funktionen er også et godt redskab for værter, der under en begivenhed kan monitorere engagementet i form af, hvor mange chats og netværksforbindelser, der bliver oprettet. Det giver mulighed for efterfølgende at analysere netværksmønstre og implementere forbedringer til fremtidige begivenheder, forklarer Zoom.

Se også:  HP satser endnu mere på videomøder med ny produktlinje og nyt navn

Zoom vil de kommende måneder føje flere netværksværktøjer til sin platform. Zoom oplyser ikke på nuværende tidspunkt, hvilke der er tale om.


TAGS
onlinemøde
teams
videokonference
zoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S