Guide: Chat direkte fra browseren

Guide: Chat direkte fra browseren

Share

Med den nyeste version af Mozilla Firefox kan du videochatte med venner og familie direkte fra browseren, når du ønsker det og på enhver enhed. Læs her, hvordan du kommer i gang

Programmer til videochat er populære, men kan have ulemper, som gør det bevsærligt at skabe kontakt til dine venner og familie. Skype er nok det bedste program til formålet, og det er indbygget i Windows 8/8.1 og 10, men brugere med ældre browsere skal downloade programmet separat – ikke optimalt, hvis du vil tale med nogen her og nu.

Prøv i stedet Firefox Hello, som gør det muligt at kommunikere med alle, som har en WebRTC-kompatibel browser – for eksempel Firefox, Google Chrome eller Opera. Der er ikke brug for ekstra software, for værktøjet er indbygget i Firefox-browseren.

Se også:  Noscript Security Suite [TEST]: Blokerer ondsindede koder

Firefox Hello er stadig ny og har ikke så mange funktioner som mere etablerede værktøjer til videochat, men det forfines hele tiden, så hvorfor ikke bare prøve det af?

Hello-ikon
Klik her for at starte en samtale. Inviter andre personer til at deltage. Du kan lave et direkte opkald, sende dem en e-mail eller et link til din chat.

Video
Klik på denne knap for at tillade eller forhin-dre video fra dit webkamera. Se trin 7, hvis du har problemer med dine videoindstillinger.

Læg på
Når du er færdig med samtalen, lukker du den her. Den gemmes, og du kan genåbne den senere ved at klikke på Hello-ikonet igen.

Se også:  Helt ny Firefox-browser er hurtigere end Chrome

Del denne