Home » Projektor » CES: Samsung klar med transportabel projektor
CES: Samsung klar med transportabel projektor

CES: Samsung klar med transportabel projektor

Share

The Freestyle vejer kun 830 gram, men er forsynet med stærk projektorteknologi og direkte adgang til streaming, så man tage biografoplevelser med overalt

Samsung hev et lille uventet es op af ærmet ved producentens keynote på CES-messen. En mini-projektor, som du kan tage med overalt.

Freestyles fleksible design muliggør rotation op til 180 grader, så brugerne kan se video i høj kvalitet – på borde, gulve, vægge eller endda lofter uden behov for en separat skærm.

“Freestyle er et alsidigt og fleksibelt produkt, der passer godt til vores nordiske aktive livsstil. Dens bærbarhed gør den nem at tage med, hvorhen du vil, uanset om det er til sommerhuset, festen, arbejdet eller på ferie. Det er en enhed, der passer til alle aldre og behov og giver dig mulighed for at nyde tv-underholdning på en ny måde,” siger Kim Gertsen, Team Lead AV i Danmark.

Se også:  Samsung S80A [TEST]: Skærmen passer på dine øjne
Nem at bruge

Freestyle er udstyret med auto-keystone og automatisk billedjustering skabt af brancheførende teknologi. Funktionerne gør det muligt for enheden automatisk at justere skærmen til enhver overflade i enhver vinkel, hvilket giver et proportionalt billede. Derudover gør autofokusfunktionen det muligt for The Freestyle at vise skarpe billeder på op til 100 tommer.

Freestyle kommer også med et passivt højttalerelement, der giver en ren og dyb bas. Freestyle er kompatibel med eksterne batterier, der understøtter USB-PD og 50W / 20V output eller højere, så man kan bruge den, uanset hvor man er.

Freestyle kan også bruges til at skabe atmosfæriske lyseffekter takket være dens ambient-tilstand og gennemsigtige linsebeskyttelse. Freestyle er desuden en smart højttaler, der analyserer musikken for at parre den med visuelle effekter.

Se også:  Se med når Samsung præsenterer årets topmobiler i eftermiddag
Indbygget smart tv

Freestyle tilbyder lignende funktioner, der er tilgængelige på Samsung Smart TV, med apps til streamingtjenester og spejlings- og castingsfunktioner, der er kompatible med både Android- og iOS-mobilenheder. Produktet er certificeret af globalt store streamingpartnere.

Freestyle vil blive præsenteret under CES 2022 mellem den 5. og 7. januar og er planlagt til at være tilgængelig på det nordiske marked i løbet af første kvartal af 2022.


TAGS
Projektor
Samsung

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S