Home » Foto » CES: Lenovo lancerer smart fotoramme med Instagram
CES: Lenovo lancerer smart fotoramme med Instagram

CES: Lenovo lancerer smart fotoramme med Instagram

Share

Lenovo Smart Frame henter dine billeder direkte fra Google Photos, så du altid har friske skud i din fotoramme. De bedste pletskud kan sendes videre til Instagram

Lenovo aflyste deres fysiske tilstedeværelse var årets CES-messe i Las Vegas i sidste øjeblik, men heldigvis bliver vi ikke snydt for en strøm af nyheder fra producenten. Herunder noget så sjældent som en digital fotoramme. Et produkt vi ellers ikke har set så meget til de senere år.

Konceptet bag Lenovo Smart Frame, er dog så ligetil at det faktisk godt kunne gå hen og blive en bragende succes. Rigtig mange Android-brugere vælger nemlig at gemme deres billeder på Google Photos. Det er herfra fotorammen henter dine billeder, så du skal sådan set bare forbinde den til din Google-konto, så opdateres rammen konstant med de nyeste pletskud fra din mobil. Heldigvis er der mulighed for at sortere lidt i hvilke billeder, der ender på skærmen. Du kan nemt vælge hvilke billeder, der skal bruges eller hvilke mapper der skal hentes fra. Du kan også sende billeder til rammen fra din smartphone, direkte via Bluetooth.

Se også:  Nu kommer de første Chromebooks til gaming
Sæt digitale post-its på

Lenovo har desuden koblet fotorammen op på Instragram, så man kan dele sine bedste pletskud direkte fra rammen.

På fotorammen kan du også tilføje virtuelle post-its, hvor du fx fortæller husets andre beboere, hvornår du er hjemme fra arbejde og lignende.

Lenovo Smart Frame er ude i USA og Australien nu. Hvornår den kommer til Danmark og hvad prisen bliver er der endnu ingen melding om.


TAGS
CES
fotoramme
lenovo

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S