Home » TV » CES: Her er de fedeste nyheder fra Samsung
CES: Her er de fedeste nyheder fra Samsung

CES: Her er de fedeste nyheder fra Samsung

Share

Der er spændende ting i vente fra Samsung. På CES afslørede producenten lidt af det, der kommer i 2013

I løbet af blot få år har Samsung kæmpet sig helt frem i feltet for forbrugerelektronik og er blandt de producenter, der er størst forventninger til, når det gælder såvel mobiltelefoner, tv, tablets og computere. Umiddelbart lader det da heller ikke til, at de vil skuffe i 2013. På CES-messen afslørede Samsung en del af årets nyheder, og der er opgraderet på stort set alle fronter.

Ultra HD og OLED

Som flere af de øvrige producenter, er Samsung nu klar med tv, der har Ultra HD-opløsning, også kaldet 4K. Det betyder fire gange så mange pixel på skærmen sammenlignet med et Full HD-tv.

Se også:  Vandtæt design, skjult kamera og pen-understøttelse: Her er Samsung Galaxy Z Fold3

Første model vi vil møde er Samsung F8000. Her er selve rammen i aluminium og har indbyggede højttalere hele vejen rundt. Skærmen kan hænges på væggen og naturligvis også stå på gulvet. Prisen kendes endnu ikke, men vi kan garantere at det kræver et seriøst møde med din bankrådgiver og en større ommøblering, at få den største model på 100″ ind i stuen.

[pt id=’2025174′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Samsung F8000.”‘]

Samsung F8000.

OLED-tv er også en tendens, der har præget CES, og her er Samsung ligeledes med helt fremme. Den skarpe læser vil måske kunne huske, at Samsung allerede i januar 2012 sagde, at OLED ville komme på de danske hylder i 2012. Det skete så ikke, men vi kan kun håbe på, at det sker hurtigst muligt, for udviklingen ser lovende ud.

Se også:  Samsung Galaxy Tab S7 FE fås nu i billigere Wi-Fi-version

Samsungs OLED-tv adskiller sig fra konkurrenterne ved en kurvet skærm, som skal give flot panorama-effekt og en helt ny dimension i billede. Det mest avancerede er en 55″ OLED-skærm, hvor 4 personer kan se forskellige tv-programmer samtidig på samme skærm. Den tager vi lige langsomt: Man har mulighed for 2 personer, der ser hver deres 3D-film samtidig med 2 separate lydkilder, eller 4 personer, der ser tv samtidig i Full HD med 4 forskellige lydkilder (der er indbygget 2 tunere, og det giver to uafhængige kanaler, mens den 3. person eksempelvis kan se blu ray-film, og den 4. spille Xbox eller lignende). Sådan, så skal der være brillefest!

[pt id=’2025168′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Det kurvede OLED-tv fra Samsung.”‘]

Det kurvede OLED-tv fra Samsung.

Bedre Smart TV og stærkere processorer

Smart TV-funktionerne opgraderes også yderligere. Samsung Smart HUB udkommer i en ny version, som ser meget brugervenlig ud med intuitive menuer. Hver bruger har også selv mulighed for selv at tilpasse brugerfladen, så man har sin helt egen profil, som skærmen automatisk finder frem, når man sætter sig foran den. Denne feature bruges også af Panasonic, og det er netop derfor alle skærm-leverandørerne nu har indbygget quard core-processorer.

Samsung har en genial opgraderingsmulighed. Har du eksempelvis købt deres nye 7- eller 8-serie i 2012 og gerne vil have dit tv opgraderet med det nye Smart HUB samt quard core og den medfølgende alu-fjernbetjening, så er deres nye Plug and play-modul lige til at skifte ud på bagsiden. Denne herlige mulighed forventes at koste 1.995 kroner.

Tyndere ultrabooks

De bærbare er computere er heller ikke blevet forsømt hos Samsung, som er klar med nye modeller i de eksklusive designserier. Der blev præsenteret nye 7- og 9-serie ultrabooks.

9-serien kender vi fra sidste år og her er tale om verdens tyndeste ultrabook. Den er opdateret på en lang række punkter, dog kommer den ikke med touch.

Denne ultrabook blev også lanceret i en 7-serie med touch og et rigtig lækkert helstøbt aluminiums-chassis. Den kommer i en 13″- og i 15″-udgave. Touch-skærmen er en smule tykkere end skærmen på 9-serien, og maskinen kan derfor ikke kaldes verdens tyndeste.


TAGS
4K
OLED-tv
Samsung
Ultra Definition
Ultra HD

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S