Home » AOD Pro » Cat S62 Pro [TEST]: Mobilen til de barske arbejdsforhold
Cat S62 Pro [TEST]: Mobilen til de barske arbejdsforhold

Cat S62 Pro [TEST]: Mobilen til de barske arbejdsforhold

Share

Når mobilen skal kunne tåle knubs, er Cat S62 Pro et oplagt valg. Der findes få, der tåler mere, og så har den særligt én feature, som skiller sig ud

Smartphones er blevet væsentlig mere holdbare end de var for blot få år siden. Det er ikke ualmindeligt, at de er vandtætte og har stærkt Gorilla-glas. Alligevel vil det være de færreste af markedets almindelige consumer-mobiler, der vil komme godt igennem en dag i militæret, på byggepladser, blandt brandfolk eller andre arbejdspladser, hvor det kan gå voldsomt for sig.
Der skal en mobil af en særlig støbning til, og det er Cat S62 i den grad.

En rå bandit

Man er ikke i tvivl om, at der er tale om en mobil af den hårdføre slags, når man får Cat S62 Pro i hånden. Det ér lidt af en klods, men den er faktisk alligevel lidt tjekket på sin egen industrielle måde.

En skridsikker belægning på bagsiden giver et godt greb, mens den desuden er forsynet med en nemt tilgængelig fingeraftrykslæser og en konfigurerbar genvejsknap, som kan give direkte adgang til en særlig funktion, der er vigtig for dig.

Holder til det hele

Mobilen har ikke bare den gængse IP68-klassificering, den er også testet efter militærstandarden MIL SPEC 810H. Cat lover fuld immunitet overfor vand, støv og smuds, samt at mobilen klarer fald fra 1,8 meter på selv de hårdeste underlag. Ekstreme temperaturer og vibrationer slår den heller ikke ud, og den kan desuden nedsænkes i eller vaskes med både sæbevand og desinfektionsmiddel.

Vi gjorde vores bedste for at gøre disse påstande til skamme – vaskede mobilen med diverse rengøringsmidler, gav den en god lang vasketur, tabte den på beton og sendte den en tur i fryseren. Den var ikke umærket af strabadserne, men kørte ikke desto mindre ufortrødent videre.

Lysstærk skærm

Den 5,7 tommer store FHD+-skærm leverer et anstændigt billede, men udmærker sig først og fremmest ved en imponerende lysstyrke. Selv i blændende sollys vil du ikke have problemer med at tyde den. Og så kan den bruges både med våde fingre og handsker.

TAGS
CAT

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S