Canons nye kamera byder på 65x optisk zoom

Canons nye kamera byder på 65x optisk zoom

Share

Hvis du bare ikke kan komme tæt nok på motiverne, så er Canon klar med et nyt zoomvenlig PowerShot-kamera.

Det er ikke altid praktisk at slæbe rundt på masser af ekstra objektiver, selvom du gerne vil kunne komme helt tæt på dine foto-motiver. Dette problem prøver Canon at løse med deres nye PowerShot SX70 HS, der er et kompakt DSLR-lignende kamera med intet mindre end 65x optisk zoom.

Helt tæt på

De 65x optisk zoom på det nye PowerShot SX70 HS svarer til et brændviddespænd på 21 mm. til 1365 mm., og det kan endda udvides op til 2730 mm. med en særlig Zoom Plus-funktion. Sensoren er derudover på 20.3 megapixel, og vil du skyde video, kan du gøre det i 4K Ultra High Definition.

Se også:  Canon Pixma TS8150 [TEST]: Flotte fotoprints fra prisvenlig multimaskine

For at gøre det nemmere at fange dine skud, har SX70 HS en vipbar LCD-touchskærm på 7,5”, der supplerer kameraets OLED-søger. Derudover sørger en Zoom Frame Assist-funktion for, at det er nemmere at holde fokus på motiver i bevægelse.

Kameraet indeholder Canons DIGIC 8-processor og kan skyde op til 10 billeder i sekundet. Det er naturligvis muligt både at gemme fotos i JPEG eller ukomprimeret RAW, og det er nemt at synkronisere fotos og video via din smartphone, tablet eller computer via Bluetooth eller WiFi.

Lancering og pris

Det superzoomende Canon PowerShot SX70 kan leveres fra november til en vejledende pris på 4399 kr.

Se også:  Canons mindste og letteste fotoprinter til lommen
Del denne