Home » Kamera » Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer
Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer

Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer

Share

Med Canon Zoemini C får du et digitalt kamera med indbygget printer. Skyd et billede, og et minut senere har du det på papir. Ideen er ikke ny – du husker sikkert Polaroid-kameraerne – men stadig sjov

For et halvt århundrede siden introducerede Polaroid et instant-kamera, som tog verden med storm. Med et enkelt klik kunne kameraet tage et billede og takket være en særlig film fremkalde det på et øjeblik. I 2008 gik Polaroid konkurs, men kameraet blev for få år siden genoplivet.
Teknologien er blevet digital, og de ildelugtende (og sikkert sundhedsskadelige) kemikalier er forsvundet og erstattet af moderne printteknologi.

Se også:  Dette minikamera er nok nemmere til foto og video end mobilen

Andre producenter kan i dag levere kameraer med indbygget printer. Canon er en af dem, og med det nye kamera Zoemini C har Canon formået at pakke kamera og printer ind i et forholdsvis kompakt format – cirka 2,4 centimeter tykt. I betragtning af den indbyggede printer, der smider et foto ud mindre end et minut, efter du har skudt billedet, er størrelsen absolut godkendt.

I praksis er Zoemini C et kamera, du kan give til et barn og sikkert få nogle sjove skud i kassen. For det er ekstremt simpelt og har et lille analogt øje til at indramme billedet. Du har ingen zoom og kan heller ikke kigge gennem digital-sensoren, som du gør i et digitalt kamera eller et smartphone-kamera. Selfies er dog nemme at tage, da der er indbygget et lille spejl ved siden af objektivet. Simpelt, men det virker.

Se også:  Canon Maxify GX7050 [TEST]: God driftsøkonomi med fikse blæktanke

Du kan gemme billedet på Micro-SD-kort eller vælge at printe billedet i formatet 2 x 3” (5 x 7,6 cm). Det er ret småt og understreger kameraets status som ”partykamera”.

Sensoropløsningen er kun 5 megapixel og printopløsningen 314 x 500 dpi. Det er ikke specifikationer, som blæser nogen omkuld. Men prisen for kameraet er også ekstrem lav, cirka 900 kr., men fotopapiret (Kodak Zink) koster typisk 100 kr. for 20 ark.

TAGS
Canon
kamera med printer
Polaroid

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S