Home » Foto » Dette minikamera er nok nemmere til foto og video end mobilen
Dette minikamera er nok nemmere til foto og video end mobilen

Dette minikamera er nok nemmere til foto og video end mobilen

Share

Kan det blive nemmere at filme og fotografere end med en mobiltelefon? Ja, det kan det ret sikkert, viser dette nye, 145 gram lette kamera fra Canon.

Kun 145 gram vejer dette ultrakompakte kamera fra Canon, der må gøre det nemmere at optage video og foto end selv med en mobiltelefon.

Det nye PowerShot Zoom har 12 megapixel opløsning, billedstabilisering og en brugervenlig 3-trins zoom.

Kameraet i monokelstil (sættes foran et øje) har et fast superzoom-objektiv, der kan optage full HD-videoer. Med 100 mm, 400 mm og en digitalt udvidet 800 mm zoom er Zoom ifølge Canon ideelt til familier, der elsker udendørs aktiviteter, eller naturentusiaster, der ønsker at komme tættere på dyreliv på lang afstand.

Kameraets 3-trins-zoom giver øjeblikkelig optisk og digital forstørrelse. Med optiske brændvidder på 100 mm og 400 mm med en blænde på henholdsvis f/5.6 og f/6.3 opnår Canon PowerShot ZOOM skarp fokus på motiver, der er langt borte. Den udvidede, digitale 800 mm-zoom er især ideel for fuglekiggere og naturelskere.

Se også:  Nu bliver PaintShop Pro styrket med AI-funktioner som konkurrenten ikke har
Betjen kameraet med én hånd

Kameraet har fem knapper, som kan betjenes med én hånd til både at tage billeder, optage full HD-film, se fotos og film og vise menuen.

Den elektroniske søger byder på en minimalistisk gengivelse af information, så synsfeltet ikke bliver blokeret, og brugeren i stedet kan koncentrere sig om optagelserne.

Digic 8-processoren sikrer skarpe og farverige billeder, lover Canon, mens den kontinuerlige optagelseshastighed på 10 billeder/sek. fastfryser al action.

Takket være kameraets 12 megapixel-sensor kan brugere fotografere dyreliv på farten og få glæde af en høj opløsning og en hurtig udlæsning. Sammen med kontinuerlig autofokus, med både ansigtssporing og 1-punkts AF, er PowerShot Zoom god til at fange spontane familieøjeblikke, lyder det fra producenten.

Powershot Zoom fra to vinkler.

Det nye kamera fra to vinkler. Der er indbygget stabilisator, så du skal ikke være bange for at ryste på hånden.

Billedstabilisatoren sikrer stabile, skarpe billeder. Kameraet har også en lang batterilevetid og bliver fuldt opladet på under to timer med USB Type-C-kompatible enheder.

Se også:  Sonys nye fotosensor leverer 33 megapixel i fuldt format
Geo-tag billederne

Man kan importere, gennemse og geo-tagge billeder via Wi-Fi understøttet af en Bluetooth-forbindelse til en smartphone. Ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth kan brugere benytte Live View-fjernoptagelse af stillbilleder fra Canon Camera Connect-appen. Hvis venner eller familie opretter forbindelse til deres smartphone i forvejen, kan de se, hvad fotografen ser gennem søgeren i realtid, når de står tæt på.

Powershot Zoom forventes tilgængelig i Canon Store fra november. Prisen er 2650 kroner.


TAGS
Canon
foto
Video

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S