Home » Kamera » Kompakt superzoomer fra Canon
Kompakt superzoomer fra Canon

Kompakt superzoomer fra Canon

Share

PowerShot SX620 HS skyder billeder på 20.2 megapixel og har et nyt ultra-vidvinkel objektiv med 25x optisk zoom, der kan forlænges til det dobbelte med Canon ZoomPlus-teknologi

Canon har netop introduceret PowerShot SX620 HS, et kompakt superzoom kamera, der på trods af sin beskedne størrelse byder på store kreative muligheder.

PowerShot SX620 HS rummer en 20.2 megapixel CMOS sensor og en DIGIC 4+ processor samt et nyt ultra-vidvinkel objektiv med 25x optisk zoom, der oven i købet kan forlænges til 50x takket være Canons ZoomPlus teknologi. Desuden skal nævnes den avancerede billedstabilisator – Intelligent Image Stabilizer – som takket være 8 forskellige indstillingsmuligheder sørger for knivskarpe billeder uanset motivtype og optagesituation.

Se også:  Canon vil stoppe misbrug af pressefotos med nyt online værktøj

Video med et enkelt klik

PowerShot SX620 HS giver selvfølgelig også mulighed for at optage videoklip i fuld HD-kvalitet. Naturligvis også med billedstabilisator, Dynamic IS, der sørger for, at optagelserne ikke bliver rystede – hverken ved fuld zoom eller håndholdt optagelse. Med funktionen Story Highlights er det muligt at kombinere fotos og video fra begivenheder eller ferien og skabe sine helt personlige univers af minder.

Hvis man har lyst til at udforske sin egen kreativitet, er det muligt via funktionen Creative Shot, der gør det muligt at tilføje såvel forskellige effekter som filtre til sine fotos. Blandt andre kan nævnes fiskeøje effekt og miniature effekt. Det kan naturligvis ske uden, at man rører ved originalbilledet.

Se også:  Canon Zoemini C [TEST]: Dette kamera har indbygget printer

I dag ønsker de fleste muligheden for hurtigt at kunne dele såvel fotos som videoklip, og det er naturligvis også muligt med PowerShot SX620 HS. F.eks. til en kompatibel tablet eller smartphone via Dynamic NFC og Canons Camera Connect app eller direkte til skyen via Wi-Fi og Canons irista tjeneste. Desuden skal nævnes, at PowerShot SX620 HS naturligvis er kompatibel med Canon Connect Station CS100.

Canon PowerShot SX620 HS kommer i butikkerne til juni med en vejledende pris på 2.050 kroner.


TAGS
Canon
supezoom

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S