Home » Printer » Canon PIXMA TS8350 [TEST]: Kreativ multimedieprinter med scanner
Canon PIXMA TS8350 [TEST]: Kreativ multimedieprinter med scanner

Canon PIXMA TS8350 [TEST]: Kreativ multimedieprinter med scanner

Share

Selv i disse næsten papir- og postløse tider er en god multifunktionsprinter svær at undvære. Især hvis den også kan arbejde med andre medier end almindeligt papir

Printere hører til de mere stabile dele af it-markedet. På verdensbasis blev der i 2018 solgt næsten 100 millioner HCP (Hard Copy Peripherals) enheder, hvad der var et fald på 15 % siden 2012. Salget deles mellem fire store udbydere, hvoriblandt Canon, som er stjernen i denne test, ligger på en meget stabil andenplads med omkring 20 % af kagen.

Produktudviklingen kører tilsvarende roligt. Til brug i hjem og mindre virksomheder kan man vælge mellem blæk- og laser-printteknologi, og er behovet beskedent nok, kan man komme i gang for et par hundrede kroner.

Det er almindeligt, at hardware nærmest foræres væk. Til gengæld koster forbrugsstoffer som blæk/toner og specialmedier kassen. Derfor blæser en del brugere på klimaet og køber en ny printer, når de originale patroner er tomme.

Se også:  Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant
Mange sjove medier

Ud over at komme i et nyt, skarpt og kasseformet design, har Canon Pixma TS8350 imponeret os med en enestående evne til at håndtere forskellige medier. Vi er sikre på, at en del unge mennesker vil kunne more sig med Canons Nail Sticker Creator-app og bruge den til at designe små selvklæbere til deres negle på særlige ark. Det kan blive helt individuelt og er langt billigere end at besøge en professionel salon.

Blandt de andre kreative medier er overførselsmateriale til tekstilprint samt magnetisk eller genklæbeligt, kvadratisk fotopapir. Og skulle man have nogle printbare cd’er liggende, kan også de få et personligt look i universalbakken.

Vi printer (heller) ikke så mange fotos, som vi har gjort, men når det skal være, sætter vi pris på denne printers 6 separate blæktanke til lige så mange patroner. Et komplet sæt af den mindste størrelse koster op mod 800 kroner, men så er billedgengivelsen helt i top, når det gælder både kvalitet og holdbarhed.

Se også:  Canon Maxify GX7050 [TEST]: God driftsøkonomi med fikse blæktanke

Vores favorit på papirsiden er det kraftige PP-201 med en gramvægt på 265 g/m2 og en arkpris på næsten 5 kroner. Dette papir i TS8350 får det bedste ud af gode fotos. Scanneren fungerer også som input-enhed til kopifunktionen. Den opnåelige kvalitet er absolut tilfredsstillende til almindelig, daglig brug.

Smartphone-orienteret

TS8350 er udstyret med en USB-port, men et matchende kabel leder man forgæves efter i emballagen. Til scanning vil vi gerne kunne styre processen og lagringen på en computer – frem for at bruge skyen. Ellers har vi haft det fint med Canon Print-appen på vores Xperia 1-mobil.

Canon PIXMA TS8350
  • Features
  • Printkvalitet
  • Hastighed
  • Brugervenlighed
  • Pris

Summary

Alt om DATA siger:

»Canon Pixma TS8350 er en økonomisk multifunktionsprinter, der kan dække en families eller lille virksomheds behov for udskrivning og scanning – samt i meget begrænset omfang fungere som printer. Langt størstedelen af betjeningen kan klares med en smartphone, og til nærbetjening er den store, vipbare touchskærm et yderligere plus.«

Nøgletal:

Pris: 1400 kr.
Teknologi: 6 separate blæktanke (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
Opløsning: Op til 4800 x 1200 dpi
Scanning: 2400 x 4800 dpi
Tilslutninger: USB-B, Wi-Fi 4, Bluetooth, SD-kortlæser
Papirbakker: Front: 100 ark standard; Bag: 20 ark foto; Universal: Neglestickers, printbare optiske discs
Mål (B x H x D): 373 x 141 x 319 mm
Vægt: 6,6 kg

TAGS
Canon
Multifunktionsprinter
multimedie-printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S