• Home »
  • Printer »
  • Canon Pixma TS8150 [TEST]: Flotte fotoprints fra prisvenlig multimaskine
Canon Pixma TS8150 [TEST]: Flotte fotoprints fra prisvenlig multimaskine

Canon Pixma TS8150 [TEST]: Flotte fotoprints fra prisvenlig multimaskine

Share

Canon har tjek på det med billeder. Det er der ingen tvivl om, og det står da også helt urokkeligt fast, når man har det første print fra TS8150 i hånden

Selvom der er tale om en forholdsvis billig printer, leverer den imponerende flotte udskrifter, med stærke farver og flotte nuancer. Den er meget tæt på Epson i udskriftskvaliteten, dog mangler den lige en anelse i farvespektret. Det er dog så lidt, at man er nødt til at stå og måle billederne direkte op mod hinanden for at se det.

Printeren udskriver op til A4 og klarer også mindre formater. Desuden kan den lave tekstudskrifter på almindeligt papir og scanne i nydelig kvalitet. Den kan endda skrive på blanke cd’er, hvis du vil lave grafik på overfladen. Trods alle disse egenskaber er det en ret kompakt printer, som ikke tager megen plads i hjemmet.

Se også:  Kompakt feriekamera med stærk zoom
Bedaget app

Printeren er ret nem at sætte op, og den har et stort og rigtig glimrende touchdisplay på fronten, som gør det nemt at betjene printeren direkte.

Via mobil-appen har du adgang til en række gode funktioner, som eksempelvis ”smartphone-kopi”, der gør det muligt at lave kopier via din mobiltelefon ved at scanne tekst eller billeder med kameraet, hvorefter appen så hjælper dig med at klippe det til, så du kan lave en fin udskrift.

Desværre er appen lidt gumpetung i navigationen. Det kan eksempelvis være svært at finde frem til de billeder, du vil printe, hvis de ikke er taget med mobilens kamera.

Se også:  Vind en trådløs fotoprinter
Et rigtig godt køb

Trods sådanne småknaster er det svært at se sig sur på Canons printer, der præsterer betydeligt over evne, når man ser på, hvor lidt den koster. Den printer billeder i en kvalitet, som de fleste vil være fint tilfredse med, og så får du samtidig alt, hvad man ellers har behov for i en printer.

Canon Pixma TS8150
  • Printkvalitet
  • Features
  • Brungervenlighed
  • Pris

Sammenfatning

Alt om DATA siger:
»Den printer billeder med en lækker glød og fine detaljer, og så får du tilmed alt, hvad man ellers har behov for i en printer til hjemmet - scan, kopi og papirprint. Forbindelsesmulighederne er ligeledes glimrende. Der er således tale om et rigtig godt køb.«

Nøgletal
Produkt: Pixma TS8150
Producent: Canon
Pris: 1399 kroner
Papirformater: Op til A4
Printopløsning: Op til 4800x1200 dpi
Teknologi: 6 separate blæktanke (PGBK, BK, C, M, Y, PB)
Printhastighed, foto: Print til kant 10x15 cm: ca. 17 sekunder
Funktioner: Trådløs, print, kopiering, scanning, Cloud Link
Tilslutninger: USB 3.0, Wi-Fi, Bluetooth, LAN, hukommelseskort
Dimensioner: 372 x 324 x 139 mm

4
Del denne