Home » Printer » Vildt billig fotoprinter fra Canon
Vildt billig fotoprinter fra Canon

Vildt billig fotoprinter fra Canon

Share

Den koster få hundrede kroner, men Canons nye Pixma-printer har trådløs forbindelse og skal være i stand til at udskrive fotos i flot kvalitet

Vi har dobbelt-tjekket med Canon og den skulle altså være god nok. For kun 350 kroner kan du få den nye Pixma TS305. Og trods den lave pris forsikrer Canon at kvaliteten er upåklagelig. 

Print uden kant

TS305 kan printe 4×6″-fotos uden kant på 65 sekunder.

Sort pigmentblæk skal give knivskarp tekst mens farvestofsbaserede blæktyper sikrer levende farver. Brugere kan også printe og kopiere hele dokumenter med forbedrede bundmarginer, og XL-patronerne (tilbehør) medfører færre patronskift og mere print. Den sorte XL-patron kan printe ca. 2,2 gange flere print sammenlignet med standardpatroner, hvilket virkelig giver værdi for pengene.

Se også:  Ny A3-printer til fotografer tager mange papirtyper og printer til kant
Wi-Fi-tilslutning

TS305 har indbygget Wi-Fi og er kompatibel med AirPrint og Mopria. Download Canon Print-appen til iOS og Android, så kan du printe direkte fra dine mobile enheder eller fra skyen via Pixma Cloud Link, hvad enten det er din seneste Instagram-selfie eller vigtige dokumenter fra Google Drev. 

Når TS305 parres via Bluetooth giver Print-appen dig besked om fejl, inden de bliver til et problem, og du bliver direkte omdirigeret til online-manualen, som giver dig enkel vejledning. 

Print og kopiering

Når den er tilsluttet via Print-appen kan Pixma TS305 også kopiere. Smartphone Capture & Copy-funktionen giver desuden mulighed for at tage et billede af hvilket som helst dokument, hvad enten det er en buskøreplan eller en vandregning, og konvertere det til en PDF, som kan gemmes, deles eller printes. TS305 har særligt designede gitterlinjer foroven, så du kan placere dit dokument pænt på printeren – klar til at blive kopieret og konverteret ved et enkelt tryk på en knap. Selv når du tager et billede af dokumentet fra en vinkel, retter appen op for det, så du får et flot resultat. 

Se også:  Den store kameraguide: Find det helt rette kamera til ferien

Med funktioner som automatisk Power On og Power Off, kan du spare strøm, når printeren ikke er i brug. 

Den vejledende pris på Pixma TS305 er 350 kroner Den ledsages af Pixma TS205, en mere simpel version uden trådløs forbindelse, der sælges til 310 kroner. Begge kommer på markedet til januar.  


TAGS
Canon
fotoprinter
Pixma

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S