Canon Pixma MG5350

Canon Pixma MG5350

Share

Denne sag fra Canon er nærmest indbegrebet af, hvad der kendetegner en god printer til hjemmebrug og byder på nogle spændende enkeltfunktioner, der skiller den ud fra hovedparten af printere

Det specielle, som Canon fremhæver ved denne printer, er de mange features, man får for pengene. Her tænkes specielt på printerens integration med internettet og Canon-kameraprodukter især. Der kan endvidere fås en Canon Easy-PhotoPrint-app til såvel Android som iPhone. Man kan således printe billeder fra Picasa eller fra Canon Image Gateway, hvoraf det sidste kræver registrering af Canon-printeren og kræver, at der anvendes et digitalt Canon-kamera.

Den påmeldte app kræver dog ikke noget og giver hurtig adgang til at sende billeder, fotos eller scanninger fra en smartphone til printeren over det trådløse netværk derhjemme. Det virker fint, HD movie print giver mulighed for at printe enkelte frames uddraget fra videooptagelser taget med et Canon digitalkamera.

Se også:  Billigt systemkamera fra Canon

Der er mange andre funktioner ud over de førnævnte. Man får meget for pengene. Selvfølgelig er der slået af på noget. Det er ikke den hurtigste inkjetprinter, uden dog at være den langsomste her i testen.

Pixma MG5350 har ikke touch-display, men betjeningen er alligevel blandt de nemmeste og frem for alt sjoveste i testen. Man bladrer i farvedisplayet via et joghjul, det fungerer glimrende, og valg foretages via knapper under displayet. Printeren er ret så sparsom med energien.

Dog kan det undre, at mindste tidsindstilling for sparetilstand er efter 15 minutters inaktivitet. Prisen pr. side sort tekst er meget lav, 4 øre pr. side. Til gengæld er farveprint med især sort til fotos dyrere end hos de billigste inkjets.

Se også:  Kompakt kraftværk fra Canon
Pixma MG5350
  • Udskrifthastighed
  • Udskriftkvalitet
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Glimrende alt i en-printer med webintegration og spændende funktioner. Det er ikke verdens hurtigste printer. Men den printer flot, en anelse til den røde side, men flot. Fin betjening, Samlet ret billig i drift.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Her er den bedste dagspris på:
Canon CLI 526BK (4540B001) sort kompatibel blækpatron priser
Del denne