Home » Kamera » Canons frække G-model
Canons frække G-model

Canons frække G-model

Share

G-serien fra Canon har altid haft meget bevågenhed, da det er serien, som kan tilfredsstille den kræsne amatør og er kendt for de modeller, professionelle bruger som supplement til det store DSLR.

G12 er nyeste version, og det er lidt opsigtsvækkende, at man ikke giver den fuld gas på opløsningen. ”Sølle” 10 megapixel er det blevet til – men fidusen er, at den opløsning er rigeligt til det meste.

Og ved at bruge den opløsning på en forholdsvis stor billedsensor får man en meget lysstærk løsning, der kan lave gode billeder under ringe lysforhold. ISO kan da også presses til 12.800 i en snæver vending.

Se også:  Canon Pixma TR150 [TEST]: Den mobile - effektivt mobilprint på farten

G12 filmer i alle formater – også 16:9 filmformat. Der kan naturligvis også gemmes i RAW-format. Kameraet er udstyret med en 2,8” high-resolution purecolor skærm, som kan vippes ud.

G12 kan skyde op til 4,2 billeder i sekundet. Den rappe sag har stadig kun 5x optisk zoom, men kvaliteten af billederne fra tidligere modeller viser sig at være så gode, at man ofte kan lave udsnitsforstørrelser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kameraet koster i nabolaget 4.000 kroner.

[pt id=’2011546′ size=’large’ link=’file’ html_attrs=’title=”Lavet efter krav som professionelle sætter. Derfor er mange af knapperne de samme som på Canons DSLR. Objektivet klarer kun 5x optisk zoom men har alligevel billedstabilisator.”‘]

Lavet efter krav som professionelle sætter. Derfor er mange af knapperne de samme som på Canons DSLR. Objektivet klarer kun 5x optisk zoom, men har alligevel billedstabilisator.


TAGS
Canon

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S