Canon EXPO Paris 2015: Nye billeder af fremtiden

Canon EXPO Paris 2015: Nye billeder af fremtiden

Share

Alt om DATA var med i Paris, da dørene gik op til et imponerende udstillingsvindue for billedspecialistens nyeste imaging-teknologier og printer-koncepter

Når en kæmpekoncern som japanske Canon har nyt at vise frem i Europa og derfor afholder en slags ”Europa-event”, mener man det alvorligt. Formålet er at give indblik i, hvad de nyeste innovationer og teknologier kan være med til at gøre for både privatbrugere, virksomheder og offentlige institutioner i dag, i morgen og i fremtiden. Eventet bliver afholdt uhyre sjældent, kun hvert femte år, og i år var det på ny blevet tid til fremtidsvisioner.

I år i Paris blev der på Canon EXPO 2015 vist et imponerende udvalg af koncernens nyeste imaging-teknologier og printer-koncepter.
Netop for at leve op til målsætningen om ikke bare at præsentere produkter, der allerede var klar til salg på markedet, havde var hvert udstillingstema kategoriseret alt efter, om det omtalte og fremviste allerede var tilgængeligt her og nu eller hørte en nær eller fjernere fremtid til.

Se også:  Canon PIXMA TS8051 [Test]

Meget opmærksomhed samlede sig naturligvis om de mest aktuelle og snarligt tilgængelige superkameraer uanset, om der var tale om den usædvanlig lysfølsomme specialmodel ME20F-SH eller de nye ultra high definition-kameraer (med op til 8K).
Men allermest spændende fandt mange det nok at lure på, hvad Canon har i ærmet til os alle sammen ude i den del af kalenderen, der kaldes fremtiden.

Virtual Reality og robotsyn

1 2 3 4 5 6 7 8 9Næste

Del denne