Home » Bundkort » Byg en kraftfuld mini-pc
Byg en kraftfuld mini-pc

Byg en kraftfuld mini-pc

Share

Zotac A75-ITX WiFi er et lille bundkort, der takket være de strømbesparende, men kraftfulde AMD-apu’er kan levere power nok til krævende multimedie-indhold og spil

Det bliver mere og mere almindeligt at have en pc stående inde i dagligstuen sammen med fjernsynet. Det er dog de færreste, der synes om at have et stort skrummel stående. Heldigvis er det dog også muligt at få kræfter nok til stort set alle tænkelige multimedie-opgaver og selv computerspil i en beskeden maskine.

Zotac er kendt for at designe sådan nogle maskiner, men giver også mulighed for, at du helt selv kan samle din egen, som du lyster. Med Zotac A75-ITX WiFi har producenten skabt et bundkort, som på papiret ligner et rigtig godt fundament for en gedigen medie-pc.

Bundkortet er udstyret med en FM1-socket, skabt til AMD’s strømbesparende, men kraftige apu’er, som i en og samme chip kombinerer cpu og gpu. Du har således mulighed for at konfigurere maskinen med A8-, A6-, A4- og E2-serie-apu’er, som har indbygget Radeon HD 6000-grafik.

Derudover kan der installeres to ram-klodser med hastighed på op til 1.866MHz og samlet plads på op til 8GB, mens der desuden er fire sata 6.0Gb/s-porte til harddiske eller lynhurtige ssd’er.

Tilslutningsmuligheder mangler der heller ikke. Du får blandt andet PCI Express x16-indgang, dvi-, hdmi- og vga-udgange, op til otte usb 3.0-porte, dual gigabit-ethernet, 802.11n WiFi og bluetooth 3.0.

For at få det maksimale ud af film og spil understøtter bundkortet desuden hardware-accelereret blu-ray-afspilning, Dolby TrueHD og DTS-HD Master Audio samt DirectX 11.


TAGS
APU
Mini-ITX
mini-pc
Zotac

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S