Home » Byg selv » Byg en computer på budget
Byg en computer på budget

Byg en computer på budget

Share

Kan man virkelig bygge en pc for under 2500 kroner? Ja, det kan man faktisk, endda en ganske fin en af slagsen. Vi viser dig hvordan i det nye nummer af Alt om DATA, hvor vi også tester fem lynhurtige SSD’er og giver dig en lang række andre test, guides og artikler om den nyeste teknologi

Det er billige og bedre at gøre det selv. Den regler gælder i særdeleshed, når der skal bygges pc. Men ikke alle er lige komfortable ved at kaste sig i denne disciplin. I det nye Alt om DATA forklarer vi alt du skal vide og giver dig en grundig trin-for-trin-guide til at bygge en pc, der ikke bare er god,  men også superbillig. Omkostningerne er under 2500 kroner i alt.

Lynhurtige SSD’er i test

Vil du give din pc et ordentligt boost, så er en SSD vejen frem. De lynhurtige diske sætter fuld fart på systemet, og de er faktisk ved at nå ned i et prisleje, hvor man godt kan få rimelig kapacitet uden at blive ruineret. Vi tester fem af de nyeste SSD’er for at fortælle dig, hvor du får mest for pengene.

Kabelfri overvågning

Kabler er til besvær. Ikke mindst når det gælder overvågningskameraer, der sjældent kan placerede lige op og ned ad en stikkontakt. D-Link har løst problemet med deres nye kabelfrie overvågnnigskameraer til både udendørs og indendørs brug. Vi tester den nye startpakke, D-Link Wire-Free Camera Kit.

Det hele og meget mere får du i Alt om DATA 02/2019, som kan købes i kioskerne nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
byg

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S