Home » Guide » Byg det ultimative WiFi-netværk
Byg det ultimative WiFi-netværk

Byg det ultimative WiFi-netværk

Share

Sådan får du den bedste ydelse fra dit eksisterende hjemmenetværk, løser potentielle problemer med forbindelsen og gør dig klar til den spændende fremtid for trådløse netværk

Vores mål er enkelt: Vi vil lave det ultimative trådløse hjemme-netværk. Skal vi definere vores vilkår? Gerne. Vi fremstiller det digitale hjem og spørger os selv, hvad superbrugere egentlig gør med deres installationer.
Vi synes, at superbrugeres hjemmenetværk bør kunne levere streams af høj kvalitet, samtidig med at folk kan spille spil, se iPlayer, bruge Skype, surfe og arbejde. Alle disse opgaver bør kunne finde sted på samme tid uden nogen bemærkelsesværdige forsinkelser.

Det lyder måske overdrevet. Du udfører sandsynligvis alle disse opgaver på et eller andet tidspunkt, men sjældent samtidig. Du ser måske en hd-film og surfer på internettet samtidig, men hvorfor svinge fanen så højt? Svaret er enkelt: Vi vil lave et netværk, der kan holde et godt stykke ind i fremtiden, og som kan leve op til de evigt stigende krav til ny underholdningsteknologi.

Se også:  Netgear Orbi Pro SXK80 [TEST]: Stærkt mesh-system til fire Wi-Fi 6-netværk

Morgendagens hjemme-netværk kommer til at flytte rundt på gigabytes af data ved imponerende hastigheder. Fremover vil vi ikke længere købe dvd’er – vi vil streame film, og vi vil ikke finde os i noget, der ikke er af den absolut højeste kvalitet.

Det er også værd at bemærke, at antallet af de internetforbundne enheder, vi ejer, vil stige voldsomt. Tænk på dit eget hjem. Hvor mange smartphones, laptops, tablets og pc’er slås i øjeblikket om din routers opmærksomhed? Der skal nok være nogle stykker, og antallet kommer kun til at stige.

Efter at vi havde fået sat fremtiden på plads, gav vi os i kast med at lave et netværk, der – for at bruge en forslidt it-kliche – er fremtidssikret. Vi ville finde den bedste hardware og den bedste måde at konfigurere netværket på, således at vores installation kan holde langt ind i fremtiden med fuld fart.
Nået så vidt overlod vi den varme stol til Graham Morrison. Graham har puslet og gjort ved, og han har testet og jongleret med udstyret for at nå frem til det ultimative hjemmenetværk.

Se også:  Guide: Sæt tempoet op i dit kablede netværk

Følg med os på en rejse ind i fremtiden – og sikken en fremtid det bliver! Læs guiderne her:

Genvej til netværk

Find potentielle problemer på dit netværk

Kend din router

Opgrader din router

Få mest ud af din båndbredde

[themepacific_accordion] [themepacific_accordion_section title=”Fakta”]

Læs guiderne her:

[/themepacific_accordion_section] [/themepacific_accordion]


TAGS
Guide
wifi

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S