Home » Stationær computer » Byg den perfekte Steam-pc
Byg den perfekte Steam-pc

Byg den perfekte Steam-pc

Share

Vi viser dig, hvordan du bygger en mini-computer, som er perfekt til gaming via Steam-portalen. Derudover kårer vi de bedste produkter fra 2013 og demonstrerer, hvor hurtigt du kan dræbe en pc ved at hente gratis software fra skumle sider på nettet. Det hele, samt et væld af test, nyheder, guides og artikler, får du i det nye nummer af Alt om DATA, som er på gaden nu

Steam er pc-brugernes helt store spilcentral, hvorfra du kan hente spil og interagerer med andre gamere. For at få størst udbytte af Steam kræver det en computer med de rigtige komponenter. I det nye Alt om DATA viser vi hvordan du skræddersyer den perfekte Steam-pc.

Se også:  Den er tit dømt ude – men spiltjeneste runder nu 10.000 titler

Sådan dræber du din pc

Nettet fuld af skadelig software. Det er der mange der desværre har måttet sande efter pc’en pludselig er begyndt at opføre sig mærkeligt. Men hvor hurtigt kan man egentlig dræbe en pc, hvis man fuldstændig ukritisk downloader alt man bliver bedt om på nettets mest skumle hjemmesider. Det lader vi kommer an på en prøve.

De bedste produkter fra året der gik

2013 var ikke et kedeligt år, når det kom til elektronik. Der kom et væld af spændende produkter og rigtig mange af dem var forbi redaktionen, hvor de blev testet til Alt om DATA. Men hvad var godt og hvad var skidt? Vi gør status og kårer de bedste produkter fra året der gik.

Se også:  Den er tit dømt ude – men spiltjeneste runder nu 10.000 titler

Det hele og meget mere finder du i Alt om DATA 03/2014, som er på gaden nu. Du kan også vælge at tegne et abonnement, så bladet automatisk kommer i din postkasse fremover. Abonnementet giver dig også adgang til det seneste års artikler og test på nettet. Du kan også købe en digital kopi af Alt om DATA, som du kan læse på computeren, eller Alt om DATA i iPad-version til blot 42 kroner.


TAGS
Steam
Vaio

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S