Home » Bærbar computer » Bærbare [TEST]: Bundsolide bærbare i mellemklassen
Bærbare [TEST]: Bundsolide bærbare i mellemklassen

Bærbare [TEST]: Bundsolide bærbare i mellemklassen

Share

Mangler du en bærbar, der skal kunne klare hverdagens arbejde uden så meget pjat, så er her tre gode bud på kvalitets-bærbare, der ikke vælter hele budgettet

D u kan få superkraftfulde bærbare til gaming eller ultraslanke laptops, der er nemme at smide i tasken og ser smarte ud på cafeen. Men hvad hvis du bare vil have en rigtig god kvalitetslaptop, uden så meget pjat, der har det, som skal til for at få dig sikkert igennem den digitale hverdag? Så kunne det være en af de tre, vi tester her.

Velskabte maskiner

Her er ikke tale om de tyndeste pc’er på markedet, og de er heller ikke designet i de mest luksuriøse materialer. Envy 13 er den eneste, der er skabt hundrede procent i aluminium, ellers domineres materialevalget af plastik.

Ikke desto mindre er det ganske velkonstruerede bærbare. Især Dell-maskinen fremstår gennemført i sit kulsorte no nonsense-design. Acer har forsøgt at krydre designet med adskillige små designfinesser som rillet bagside, aluminiums-hængsel og skinnende metalkanter. Det ender dog med at give et lidt forvirret udtryk.

Se også:  CES: HP retter blikket skarpere mod den hybride arbejdsplads

HP’s bærbar ryger lidt i samme fælde, omend den dog samlet set er en mere stilren maskine, i samme genre som de velkendte MacBooks.

Tastatur og touchpad minder en del om hinanden hos HP og Acer. Det er meget lige efter bogen. Tasterne er rimelig solide, omend ikke helt så klippefaste, som vi godt kunne ønske. Der er nogenlunde respons hos begge, dog bedst hos Acer. Her er toucpad’en også en anelse større, men du får en mere solid fornemmelse, når du klikker på HP’s. Acer har valgt at inkludere en fingeraftrykslæser, placeret i øverste venstre hjørne af trackpad’en. Den gør det nemt at logge ind på computeren.

Dell har valgt en anden tilgang, der ret tydeligt understreger, at maskinen er tænkt som en business-bærbar. De svagt buede og behageligt responsive taster gør, at du kan holde ud at tæske løs i tastaturet mange timer i træk.

Se også:  CES: Dell er klar med den mest kraftfulde XPS-bærbar til dato

Touchpad’en er af en helt anden type end på andre maskiner, Den er delt op i en plade til at navigere på og to selvstændige knapper derunder til at klikke med. Dell har desuden “lånt” den velkendte trackpoint fra Thinkpad-computerne, placeret midt på tastaturet, så du kan navigere, uden at flytte hånden fra tasterne. Derfor er der også knapper til at klikke med under space-baren.

Anstændig lyd

Lyd fra en bærbar er sjældent nogen fantastisk oplevelse, men især HP og Acer har gjort noget for at hæve oplevelsen over det sædvanlige. HP-højttalerne, der med sit markante mønster er svære at overse i siderne af tastaturet, er skabt i samarbejde med Bang & Olufsen, mens Acer bruger Dolby-teknologi. Resultatet er udmærket i begge maskiner. Dog skiller HP sig positivt ud med en lidt mere homogen lyd end Acers, som er en smule til den skingre side.

TAGS
Acer
Bærbar
Dell
HP Envy

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S