Home » Bærbar computer » Bundsolid bærbar holder dig mobil hele arbejdsdagen
Bundsolid bærbar holder dig mobil hele arbejdsdagen

Bundsolid bærbar holder dig mobil hele arbejdsdagen

Share

Panasonic Toughbook CF-54 notebook strækker sig langt for dig på farten. Med en øget ydeevne, fleksibilitet og funktionalitet holder den ud en hel arbejdsdag og er trods sit lette ydre hård nok til at klare en hektisk arbejdsdag 

Med sit nyeste skud på den slidstærke Toughbook-stamme, redefinerer CF-54 notebook Panasonic det semi-robuste marked. Den tredje generation af notebook har et let og stilfuldt udseende kombineret med øget ydeevne, fleksibilitet og funktionalitet, der ikke lader sig slå ud af hverdagens udfordringer i en mobil arbejdskultur.

Til dig på farten

Den nye notebook udmærker sig på sin modstandsdygtighed og udholdenhed – såvel indvendigt som udvendigt – serveret med et elegant og praktisk design i letvægtsklassen. Kombinationen gør den ideel til mobile forretningsfolk , som stiller store krav til netop funktionalitet, mobilitet mobil og lang levetid.

Se også:  Panasonic præsenterer VR-briller, der faktisk ligner briller

CF-54 notebook holder ud en hel arbejdsdag. Med en batterilevetid på hele 10 timer kan din nye arbejdshest holde trit med de stigenden krav, du møder på en travl arbejdsdag på farten. Notebooken har desuden en hot swap batteri-funktion, hvilket betyder, at du kan udskifte med dit ekstrabatteri uden at slukke for enheden.

“Det semi-robuste design, de mange porte og de meget fleksible konfigurationsmuligheder passer perfekt til udendørs arbejdsmiljøer, fx til bilindustriens R&D-afdelingers diagnostiske behov eller til brug under reparation hos bilmekanikerne. Derudover imødekommer vores nye notebook også flere behov hos mobile fagfolk – for eksempel krav til justeringer inden for forsikringsverdenen, arkitekter i byggeri samt sikkerhedspersonale i det offentlige regi,” siger Jan Kaempfer, General Manager for Marketing hos Panasonic Computer Product Solutions.

Se også:  Panasonic Lumix DC-G880K [TEST]: Kompakt luksuskamera


TAGS
hårdfør
Panasonic
Toughbook

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S