Home » Bundkort » Bundkort [STORTEST]: Det bedste bundkort er ikke det dyreste
Bundkort [STORTEST]: Det bedste bundkort er ikke det dyreste

Bundkort [STORTEST]: Det bedste bundkort er ikke det dyreste

Share

Bundkortet er en afgørende del af din gaming-pc. Vi har testet seks af de nyeste for at finde det bedste

Det er ikke alle bundkort, der er skabt lige. Vel er forskellene mellem dem ikke så åbenlyse som i markedet for grafikkort eller cpu’er, men det er meget vigtigt at sørge for, at du finder det rigtige kort til dig.

Hvis du træffer et grundigt valg med blik for specifikationer og de vigtige detaljer, kan du foretage en langsigtet investering for din maskine – navnlig hvis du husker at finde noget, der er fremtidssikret, og som har plads til udvidelse.

Bliver du nu nervøs? Lad være med det. Lad vores guide give dig ro i sjælen med denne gennemgang af de bedste bundkort – uanset hvad du synes, at du har råd til.

Se også:  Teamgroup T-Force Delta RGB [TEST]: Til en monstermaskine
Sådan testede vi

De bundkort, vi har anbefalet i denne guide, er alle blevet underkastet omfattende research og evaluering, herunder kabinetinstallation (fuld tower, mid-tower og ITX, hvor det var muligt), ydelses-benchmarking, stabilitets-test og derefter en periode med arbejde i det virkelige liv, som fokuserer på gaming, underholdning og mediesoftware.

Når det var muligt, blev alle test udført med de samme komponenter installeret med henblik på at fjerne alle andre variabler end selve bundkortet. VI har også undersøgt hele udvalget af Z370-, X470-, X299- og ældre bundkort, og vi har indsnævret listen til kun at omfatte de bedste og mest konkurrencedygtige kort, før vi valgte de relevante kort til guiden.

Se også:  MSI Delta 15 A5EFK-025NEU [TEST]: Meget gaming for pengene

De anvendte benchmarks omfatter AIDA 64 Extreme, PCMark 8/10, Cinebench 15, CrystalDiskMark, 3DMark FireStrike, DPC Latency Checker og andre. Arbejdet i det virkelige liv har inddraget kontorarbejde og kreativt arbejde, mediestreaming og gaming med en række krævende titler såsom GTAV, Total War: Warhammer II, Dirt Rally, Rise of the Tomb Raider, Far Cry 5, Hitman og andre.

Gamingtest bliver kørt under 1080p ved medium/høje indstillinger med henblik på at fjerne eventuelle flaskehalse, der skyldes grafikkortydelsen. Når det har været relevant, er både single- og dual-grafikkort-konfigurationer blevet testet for at sikre bundkortstabilitet i SLI- og Crossfire-situationer.

1 2 3 4 5 6 7Næste

TAGS
bundkort
Gaming-tilbehør
Motherboard

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S