Home » Sikkerhed » Bullguard beskytter mod identitetstyveri
Bullguard beskytter mod identitetstyveri

Bullguard beskytter mod identitetstyveri

Share

54 procent af danskerne har fået deres oplysninger stjålet online, og det seneste hacker-angreb på det danske CPR-register sætter en tyk streg under risikoen for at personlige oplysninger kan blive misbrugt online. Sikkerhedsfirmaet BullGuard lancerer som de første et helt nyt produkt, der kan sikre mod misbrug og ubehagelige overraskelser

Hacker-angreb, identitetstyveri, malware og virus er nogle af de risici, danskerne udsætter sig for, hver gang de går online. Engang kunne de gardere sig imod farerne med traditionel sikkerhedssoftware og sund fornuft. Men det er desværre ikke længere nok. Hackede offentlige og private organisationer, lyssky webbutikker og sociale medier er blot nogle af de steder, hvor it-kriminelle kan få adgang til personfølsomme oplysninger uden brugernes direkte indflydelse.

Det var tilfældet i den store danske hackersag fra foråret, hvor mere end 10.000 tjenestemænds e-mailkonti blev hacket, og bagmændene fik adgang til fortrolige offentlige registre med bl.a. CPR-numre. Her havde forbrugerne ikke selv indflydelse på lækket. Men selv i dagligdagen, hvor de fleste danskere efterhånden bruger meget tid på at surfe, læse nyheder og handle på nettet, har de færreste fuld kontrol over deres personlige oplysninger eller indblik i, hvordan de sikrer sig selv mod misbrug. Og det kan få fatale konsekvenser.

Se også:  5 gode råd til at undgå identitetstyveri på Facebook

”Danske forbrugere skal være forsigtige i omgangen med personlige oplysninger på internettet. It-kriminelle kan misbruge oplysningerne på forskellig vis. Vi har set eksempler på, at it-kriminelle opretter telefonabonnementer eller bestiller varer i andres navn, og så begynder der at dumpe regninger ind af brevsprækken for ting, som man aldrig har set skyggen af,” siger sikkerhedsekspert og ansvarlig for BullGuard i Danmark, Martin Jacobs.

Hold øje med dine data online Det nye trusselsbillede stiller ikke kun krav om forsigtighed og omtanke hos danske forbrugere. Det kræver også en vis grad af proaktivitet hos den enkelte. Derfor har BullGuard som det første sikkerhedsfirma udviklet BullGuard Premium Protection, der løbende holder øje med, hvor og hvordan brugernes personlige oplysninger anvendes online.

BullGuard Premium Protection scanner løbende nettet for brugernavne, e-mail- og postadresser, telefonnumre, kreditkortnumre m.m.. Hvis en eller flere af brugerens registrerede oplysninger offentliggøres online, alarmerer programmet med det samme brugeren via e-mail og sms og vejleder brugeren om, hvad der skal gøres.

Se også:  4 gode råd til at undgå identitetstyveri på Facebook

”Cyberspace er et stort tag-selv-bord for it-kriminelle med masser af muligheder for at misbruge danskernes personlige data – specielt efter at sociale netværk er blevet en naturlig del af de flestes hverdag. Derfor har vi udviklet en sikkerhedsløsning, der holder øje med følsomme, personlige data ved at overvåge alle mørke krinkelkroge på nettet med henblik på at sikre brugeren mod misbrug,” fortæller Martin Jacobs.

Udover de nye features, der beskytter brugernes personlige data online, indeholder BullGuard Premium Protection de samme funktioner som BullGuards sikkerhedssuite BullGuard Internet Security 2013, der beskytter mod øvrige online trusler som, spam, vira og spyware – både på desktoppen og de mobile enheder. Et års abonnement til tre computere koster 799 kroner og BullGuard Premium Protection kan hentes her.


TAGS
bullguard
Identitetstyveri
sikkerhedsprogram

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S