Buffalo AirStation Nfinity N450

Buffalo AirStation Nfinity N450

Share

Buffalo AirStation Nfinity N450 var en ud af blot to ”rene” 2,4GHz-802.11n-WiFi-usb-adaptere her i testen. Bemærk, den ligeledes bærer betegnelsen WLI-UC-G450. Let skal det ikke være. Den var fra producentens side koblet sammen med en Buffalo WZR-HP-G300NH-router.

Buffalo AirStation Nfinity N450 WiFi-adapteren var en af testens største rent fysisk. Den understøttede ifølge producenten også beamforming. Ligesom hos to andre fulgte der til denne usb-adapter et adapterkabel med. Man kunne som hos de andre bøje kablet i den retning, man ville. Om det var nødvendigt, for at beamforming virkede efter hensigten, vides ikke, men hvorfor tage chancen?

Beklageligvis var der temmelig meget slør mellem usb-adapteren og kablets adapter, hvor WiFi-adapteren skulle monteres. Undervejs i testen, da turen kom til denne WiFi-adapter, voldte den noget hovedbrud. Den ville partout ikke koble op mod testopsætningen, men ville gerne koble op til andre trådløse netværk.

Se også:  Nyt Orbi WiFi-system vil forbedre dit hjemmenetværk

Det viste sig, at denne WiFi-adapter ikke kunne anvende kanal 13, som blev anvendt til testen. Det gik ud over ydelsen, mere herom i konklusionen. At Nfinity N450 ikke understøttede kanal 13, men højest kanal 11, gjorde i testopsætningen, at den ikke kunne udnytte de bedst mulige betingelser. Det er ikke altid nødvendigvis sagen, men tankevækkende.

Ser man bort fra det, var der stadig tale om en godt ydende WiFi-adapter, der havde en god hastighed på netværket. Den var også kendetegnet ved at holde en god stabil hastighed over afstand. Her mistedes ikke meget af hastigheden fra 10 til 12 meter. Jitter klarede den ret godt set over et. Det var ofte til stede over afstand. Men først over 12 meter blev det vedvarende og dog stadig rimeligt.

Se også:  Nyt Orbi WiFi-system vil forbedre dit hjemmenetværk

Fakta

Læs indledningen her:

Fakta

Læs de andre test her:

Fakta

Læs konklusionen her:

AirStation Nfinity N450
  • Rækkevidde
  • Ydelse
  • Features
  • Brugervenlighed
  • Pris

Alt om DATA siger

Nfinity N450 er en WiFi-adapter med et stort potentiale, men lige netop i vores testmiljø var den ikke toppen af poppen. Trods 5GHz kunne man have fået mere for pengene. Det sløsede usb-kabel skuffede også.

4
Brugerbedømmelse 0 (0 stemmer)
Sender
Del denne