Home » Hovedtelefoner og højttalere » Sjove og sikre hovedtelefoner til små musikelskere
Sjove og sikre hovedtelefoner til små musikelskere

Sjove og sikre hovedtelefoner til små musikelskere

Share

Det er nødvendigt at beskytte hørelsen hos dem, som ikke selv er i stand til det. BuddyPhones er en ny serie af hovedtelefoner specielt designet til børn, der elsker musik, spil og interaktive apps 

Børnehovedtelefonerne fra BuddyPhones skabt til at skåne små musikelskeres ører. For høj musik er for længst bevist at have en ødelæggende effekt på børns hørelse og give varige høreskader, og det gør BuddyPhones noget ved. Men de gør også en masse andet.

Giver forældrene ro

BuddyPhones indeholder en teknologi, som begrænser hovedtelefonernes output til de 85 dB, som Verdenssundhedsorganisationen, WHO, anbefaler. Det begrænsede output beskytter barnets ører effektivt mod høreskader – og giver forældrene ro i sindet.

Se også:  Noise cancelling hovedtelefoner [TEST]: God støjreduktion er blevet billigere
Bringer ‘buddies’ sammen

Foruden at skåne børneørerne har BuddyPhones også ‘sociale features’ som BuddyCable, der giver barnet mulighed for at dele sin tablet eller smartphone med tre andre ‘buddies’. BuddyPhones har et smart, fladt kabel, som ikke så nemt krøller, og hovedtelefonerne kan justeres til forskellige størrelse børnehoveder og har anti-allergiske ørepuder for maksimal komfort.

Kan holde til noget

BuddyPhones er naturligvis lavet af robuste materialer, som kan holde til noget. Eksempelvis er hovedbøjlen skabt i et fleksibelt, termoplastisk materiale, som kan bøjes, bukkes og trækkes i alle retninger uden at miste sin form. BuddyPhones holder derfor til de vilde dage på legepladsen, på ferien eller i skolegården – og de går ikke i stykker fordi de bliver sat på, tabt eller presset ned mellem bøgerne i skoletasken.

Se også:  AKG N700NC M2 [TEST]: Studielyd og støjreduktion
Fås i flere forskellige udgaver

BuddyPhones Standard fås i fem forskellige smarte farver, og der medfølger desuden farverige klistermærker, så barnet selv kan lege designer og dekorere sine helt egne personlige hovedtelefoner. BuddyPhones Explorer er udgaven med indbygget mikrofon, så barnet kan ringe til andre ‘buddies’. Mikrofonen er også ideel at bruge til interaktive, lærerige apps. Og så er der BuddyPhones Explorer Foldable, som kan foldes sammen og som har en ekstra blød pude for ekstra god komfort på f.eks. rejser og lange køreture.

TAGS
BuddyPhones
hovedtelefoner

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S