Home » Hovedtelefoner og højttalere » BuddyPhones Play [TEST]: Hørebøffer til børn
BuddyPhones Play [TEST]: Hørebøffer til børn

BuddyPhones Play [TEST]: Hørebøffer til børn

Share

Det er ikke kun voksne, der kan have glæde af et par hovedtelefoner. Børn og unge kan også have glæde af at sidde med hovedtelefoner, når der skal lyttes til lydbøger, ses film eller spilles

Det er dog ikke nødvendigvis hensigtsmæssigt at give familiens yngste dine egne hovedtelefoner – og ikke kun på grund af størrelsen. BuddyPhones Play er et sæt trådløse Bluetooth-hovedtelefoner til børn, der afhjælper et af de største problemer ved at give børn hovedtelefoner – nemlig lyden.

Det nye headset har nemlig en indbygget begrænsning på, hvor højt hovedtelefonerne kan spille. Børn (og faktisk mange voksne) har ofte en tendens til at skrue for højt op for lyden, og ved en indbygget begrænsning hindres høreskader.

Rent faktisk har det nye Play-sæt fire forskellige indstillinger alt efter, hvor gammel dit barn er samt omgivelserne. Det laveste nivau ved navn Toddler Mode begrænser lyden til 75 dB, den almindelige Kids Mode er på 85 dB, Travel Mode er begrænset til 94 dB og gør, at dit barn stadig kan høre i f.eks. flystøj.

Se også:  LÆKKER TEKNIK: Bang & Olufsen Beoplay Portal

Derudover er der en Study Mode også på 94 dB, men hvor lyden er justeret til at give en klarere tale. BuddyPhones Play passede perfekt til vores små test-subjekter, og det var nemt for børnene selv at juste-re størrelsen på headsettet. Lydstyrken (Toddler) passede rigtigt fint, og både den medfølgende rejsepose og muligheden for sammenklapning, vakte stor glæde (sammen med de medfølgende klistermærker, der kan dekorere headsettet).

Ørepuderne (der er allergivenlige) var bløde, og lydkvaliteten er også godkendt, og det var tydeligt at høre forskel i de forskellige modes herunder også, at Study Mode fremhævede tale (men ikke egner sig lige så godt til kun musik). Byggekvaliteten virker solid og efter en måneds brug, er der ikke tegn på slid.

Se også:  Sennheiser PXC 550 II [TEST]: Vellydende rejsemodel

En anden fordel ved headsettet er, at selvom det kan holde 14 timers batterilevetid, medfølger der et kabel, så barnet også kan lytte, når det trænger til opladning. En ekstra god funktion er, at kablet er forsynet med indgang til et ekstra jackstik, så to børn f.eks. kan lytte på den samme musik eller se samme film på en tablet.

Der er også indbygget mikrofon, der fungerede fint til videosamtaler med bedsteforældrene. Styringsknapperne er nemme at bruge, men kræver alligevel lidt træning for de små brugere.


BuddyPhones Play
4.5

Sammenfatning

Pris: 400 kroner

Sending
User Review
0 (0 votes)
TAGS
børn
høretelefoner
lyd

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S