Home » Stationær computer » Brugte iPhones hitter under træet i år
Brugte iPhones hitter under træet i år

Brugte iPhones hitter under træet i år

Share

Vi sælger og køber brugte iPhones som aldrig før. Hos landets største forhandler Brugteiphones.dk er omsætningen fordoblet siden august i år, og december tegner til at slå alle rekorder. Det er nemlig ikke længere flovt at give en brugt julegave

Der er mere end almindelig juletravlhed hos københavnske BrugteiPhones.dk, der køber, reparerer og sælger brugte iPhones. De seneste tre måneder har de to indehavere Julius Winther og Nino Friis måttet udvide bemandingen fra fire til 11 fuldtidsansatte for at følge med den kraftige efterspørgsel, der lige nu kulminerer med jagten på den perfekte julegave.

BrugteiPhones.dk sælger og køber nu over 100 enheder dagligt og omsætter for over to millioner kr. om måneden. Og omsætningen i den første uge af december har allerede rundet en lille million kr.

“iPhones er ekstremt populære, men de er de dyreste telefoner på markedet. For blot et par år siden var det utænkeligt, at man som firma eller privatperson gav en brugt telefon i julegave, men det er det ikke længere. Her kan vi tydeligt se, at der er sket et holdningsskifte”, siger Julius Winther, stifter af BrugteiPhones.dk.

Han mener, at holdningsændringen skyldes flere faktorer. En større prisbevidsthed blandt danskerne kombineret med forbedrede betingelser for brugtkøb er Julius Winthers bedste bud

“Apple lader deres telefoner stige i pris hver gang, der lanceres en ny model, og det er simpelthen blevet for dyrt for mange iPhone-fans at betale over 7000 kr. for en ny telefon. Hertil kommer, at de brugte telefoner shines så meget op, at de ikke ser slidte ud, når vi sælger dem videre. Desuden får kunden garanti på telefonen, hvilket giver en vis sikkerhed for, at den gave man giver, ikke ryger direkte i skraldespanden efter den første måned”, siger han.

Kunderne til de brugte julegaver spænder vidt og det er ikke kun teenagere og enlige mødre, der er blandt kunderne.

“Vi har også en del virksomheder, der vælger at forære brugte iPhones til deres ansatte i julegave. Cirka en tredjedel af salget i november gik til virksomheder. Den tendens er ny og det er særligt de mindre og mellemstore virksomheder, der køber brugt. Selvom telefonerne ikke er nye, er det stadig en flot gave, der forhåbentlig skaber større glæde end den traditionelle julekurv”, siger Julius Winther.

99 procent af de brugte iPhones, der skifter hænder er enten iPhone 4S, iPhone 5 eller iPhone 5S. Julius Winther forventer, at han kommer til at bidrage med over 2000 brugte iPhones under træerne juleaften i år.

Der er besparelser på op mod 50% ved at købe en brugt telefon, alt afhængig af hvilken model, man vælger.


DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S