Brugt elektronik hitter op til jul

Brugt elektronik hitter op til jul

Share

Danskerne er vilde med genbrug, og omkring halvdelen af os har købt brugt bare det seneste år. Særligt elektronik ligger højt på genbrugshitlisten, og flere kategorier får et ekstra nyk opad i december. Det viser det seneste søgeindeks fra Danmarks største markedsplads, DBA

Danskerne har for alvor taget genbrugstrenden til sig, og alene det seneste år har halvdelen af befolkningen købt brugt. Og når vi rammer december, og julegaveræset for alvor sætter ind, er elektronikkategorien populær og topper danskernes genbrugshitliste. Det viser oversigten over de mest populære søgninger i første halvdel af december fra DBA.

”Her op til jul kan vi se, at der rykkes lidt rundt på søgelisten. iPhones er populære året rundt og ligger også helt i top op til jul, men vi ser også, at både Sonos-højtalere og Playstations er ekstra populære. Sammen med designklassikere, som også rykker op, når kalenderen viser december, er det jo også oplagte julegaver,” siger Sofie Folden Lund, som er kommunikationschef hos DBA.

Se også:  Spar masser af penge: Her er ugens bedste elektronik-køb
Mærkevareelektronik og retroklassikere

På listen over de mest populære søgninger i december fra DBA finder man elektronikprodukter af nyeste modeller som iPhone 6, Sonos, Playstation 4, iPad og Macbook. Og her er der da også mange penge at spare på de ellers dyre mærkevarer, som brugt ofte kan købes med en klækkelig besparelse på flere tusinde kroner.

Del denne