• Home »
  • Internet »
  • TP-Link Archer C5400 v2 [TEST]: Brugervenlig tri-band-router tæmmer netværket
TP-Link Archer C5400 v2 [TEST]: Brugervenlig tri-band-router tæmmer netværket

TP-Link Archer C5400 v2 [TEST]: Brugervenlig tri-band-router tæmmer netværket

Share

Lad det være sagt med det samme, det er ikke alle brugere, der har brug for en router som denne testede Archer C5400 fra TP-Link. Har du dog behovet, er der til gengæld noget at glæde sig til

Hvis der til stadighed er aktivitet på det trådløse netværk derhjemme, så kan TP-Links Archer C5400 være med til at sikre en bedre bruger-oplevelse på netværket.Vi har testet version 2 af denne 802.11ac tri-band-router, der stiller to 5 GHz frekvensbånd samt et 2,4 GHz frekvensbånd til rådigheder for brugerne.

Det er en MU-MIMO-router, så hvis man har moderne enheder, der understøtter MU-MIMO såsom smartphones, tablets og bærbare, så vil man under spidsbelastninger opleve, at brugeroplevelsen bliver bedre i forhold til tidligere i lignende situationer.

Se også:  F-Secure Sense [TEST]: Sikkerhedsløsning til hele netværket

Routeren understøtter også QAM 1024 modulation, hvilket er forudsætningen for, at den samlede båndbredde er på 5300 Mbit/s. Hvis dine trådløse enheder ikke understøtter NitroQAM, så får du ikke adgang til den sidste 25 procent hastighedsforøgelse, som teknologien bringer.

Understøttelsen vil sikkert variere fra trådløs enhed til trådløs enhed, men vær ikke nervøs. Den teoretiske hastighed vil under alle omstændigheder for den pågældende enhed blot falde fra 2167 Mbit/s for hver af de to 5 GHz frekvensbånd og 1000 MHz for 2,4 GHz frekvensbåndet til henholdsvis 1733 Mbit/s og 800 Mbit/s.

Det forudsætter dog stadig, at Wi-Fi-adapteren er udstyret med 4×4 antenne for fire spatielle streams, hvilket kun sjældent er tilfældet.

Se også:  Epson Expression Photo XP-960 [TEST]: Flotte farver i stort format

Del denne