Home » Spil » Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen
Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen

Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen

Share

PlayLink er en ny familie af sociale spil fra PlayStation, hvor 2-6 deltagere sammen kan spille alt fra festquizzer til sangkonkurrencer

PlayLink-spillene åbner op for en helt ny spiloplevelse for venner og familier, der kun skal bruge en smartphone eller en tablet for at være med. PlayLink er en ny og sjov måde at spille PlayStation med venner og familie. PlayLink-spillene er designede til at blive spillet i grupper – og det eneste der kræves er en PlayStation 4, et TV og en smartphone. 

I PlayLink-spillene kan 2-6 deltagere spille mod hinanden og bruge deres smartphone eller tablet som controller. Hvert spil har sin egen app, som deltagerne downloader i App Store – og så er deltagerne klar til at swipe, trykke og tegne sig til førstepladsen. 

PlayStation har indtil videre udgivet fem PlayLink-spil, der alle egner sig både til garvede gamere og nysgerrige nybegyndere. Herunder kan du se, hvilke spil der er tilgængelige. 

Se også:  I dag udkommer det længe ventede Gran Turismo 7

1. Planet Of The Apes: Last Fontier er et uundgåelig spil for venner og familie, der elsker den fantastiske fortælling om Abernes Planet. Her bliver du medforfatter til fortællingen og får både abernes og menneskenes skæbner i hånden.

2. Knowledge is Power er et sjovt og underholdende quizspil, hvor det gælder om at være klogere og hurtigere end sine venner. Her kan op til fem venner besvare forskellige spørgsmål og bruge spilfinter til at forsinke modspillerne ved fx at dyppe dem i slim, så de ikke kan nå at svare.

3. SingStar Celebration er en fest af en sangkonkurrence, hvor det handler om at ramme de rigtige toner til dine yndlingshits. Med din smartphone som mikrofon kan du give den fuld gas til 30 store hits, bl.a.  ‘Hello’ (Adele), ‘Dancing Queen’ (ABBA), ’One Way or Another’ (Blondie), ‘Use Somebody’ (Kings of Leon) og mange flere. 

4. Hidden Agenda er en interaktiv thriller, hvor deltagerne selv bestemmer handlingen. I jagten på morderen skal deltagerne holde hovedet koldt, arbejde sammen og bruge smartphonen til at træffe svære beslutninger, der ændrer historiens gang. Men pas på, for hver deltager har sit eget mål at arbejde frem mod!

Se også:  Farvel til Xbox One - den sidste konsol har forladt samlebåndet

5. That’s You! er et spil, der handler om – dig! That’s You! er en sjov og underholdende festquiz, hvor op til fem familiemedlemmer eller venner kan finde ud af, hvad de i virkeligheden mener om hinanden. Find fx ud af, hvem der er den værste kok, den bedste til at overleve i vildmarken eller den største svagdrikker. 

6. Frantics består af 15 tossede minispil for op til fire spillere, hvor I dyster i alt fra vild arena-action til turbaseret strategi. Spring ud i en mærkelig verden, hvor alt kan ske, og hvor I bruger jeres smartphone eller tablet til at ryste, dreje, svirpe og trykke jer til sejren.


TAGS
Konsol
PlayLink
Playstation

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S