• Home »
  • Spil »
  • Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen
Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen

Brug din mobil som PlayStation-controller – 6 kan spille sammen

Share

PlayLink er en ny familie af sociale spil fra PlayStation, hvor 2-6 deltagere sammen kan spille alt fra festquizzer til sangkonkurrencer

PlayLink-spillene åbner op for en helt ny spiloplevelse for venner og familier, der kun skal bruge en smartphone eller en tablet for at være med. PlayLink er en ny og sjov måde at spille PlayStation med venner og familie. PlayLink-spillene er designede til at blive spillet i grupper – og det eneste der kræves er en PlayStation 4, et TV og en smartphone. 

I PlayLink-spillene kan 2-6 deltagere spille mod hinanden og bruge deres smartphone eller tablet som controller. Hvert spil har sin egen app, som deltagerne downloader i App Store – og så er deltagerne klar til at swipe, trykke og tegne sig til førstepladsen. 

Se også:  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo [TEST]: Gennemført nostalgitrip

PlayStation har indtil videre udgivet fem PlayLink-spil, der alle egner sig både til garvede gamere og nysgerrige nybegyndere. Herunder kan du se, hvilke spil der er tilgængelige. 

1. Planet Of The Apes: Last Fontier er et uundgåelig spil for venner og familie, der elsker den fantastiske fortælling om Abernes Planet. Her bliver du medforfatter til fortællingen og får både abernes og menneskenes skæbner i hånden.

2. Knowledge is Power er et sjovt og underholdende quizspil, hvor det gælder om at være klogere og hurtigere end sine venner. Her kan op til fem venner besvare forskellige spørgsmål og bruge spilfinter til at forsinke modspillerne ved fx at dyppe dem i slim, så de ikke kan nå at svare.

Se også:  Nintendo Classic Mini: Super Nintendo [TEST]: Gennemført nostalgitrip

Del denne