Home » Mobiltelefon » Brug din mobil i udlandet som herhjemme
Brug din mobil i udlandet som herhjemme

Brug din mobil i udlandet som herhjemme

Share

Telia er klar med tillægstjenesten Roam Like Home Europa, som skal give kunderne
frihed til at bruge mobilen i udlandet uden bekymring for ekstra
regninger

En undersøgelse, som YouGov har foretaget på vegne af Telia, viser, at hver fjerde helt afholder sig fra at bruge smartphone og tablet i udlandet, mens 46 pct. svarer, at de kun i nogen grad eller slet ikke har overblik over dataforbruget i udlandet.

”Vi kender nok alle sammen til bekymringen for ekstraregninger, når vi har været i udlandet. Det er den bekymring, vi vil komme til livs og give vores kunder mulighed for at bruge deres smartphone og tablet i udlandet på samme måde som herhjemme. Teknologien gør vores hverdag lettere og styrker vores oplevelser, og uanset om det er en rutevejledning via GPS’en, surfing på internettet eller deling af billeder på sociale medier, så bør geografi ikke begrænse os,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Se også:  Her er årets mest populære mobiler

Med Roam Like Home Europa i sin mobilpakke kan man tage den inkluderede data (op til 10 GB) med til udlandet, og samtidig får man fri tale og fri sms/mms. Roam Like Home Europa bliver fra i dag en del af flere af Telias mobilabonnementer på lige fod med for eksempel Spotify og HBO. Og det er netop friheden til selv at vælge, som Christoph Nørgaard fremhæver:

”Med Roam Like Home Europa kan vi nu tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af tjenester, så man selv kan sammensætte det abonnement og vælge det indhold, som giver allermest mening for én selv. Samtidig åbner tjenesten også op for, at man kan få endnu mere ud af vores andre tillægstjenester som fx Spotify og Storytel på ferien,” siger Christoph Nørgaard.

Se også:  Her er årets mest populære mobiler

Standard i Norden

I samme ombæring som introduktionen af tillægstjenesten Roam Like Home Europa, gør Telia det samtidig til en standard i de fleste abonnementer, at kunderne frit kan bruge data fra deres mobilpakke i Norden og Baltikum. Ligesådan får de nu også fri mms i tillæg til tale og sms, som allerede er inkluderet, når de er tilkoblet Telias netværk i de pågældende lande.

”Det betyder reelt, at vi udvider Danmarks grænser for kunderne, som nu er i stand til at bruge deres mobil i Norden og Baltikum på præcis samme måde, som de er vant til herhjemme. Det gælder både data, sms/mms og alle opkald både til og fra landet samt lokale opkald,” siger Christoph Nørgaard.

Læs mere om Roam Like Home på www.telia.dk/roamlikehome.


TAGS
datatrafik
roaming
Telia

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

Alt om DATA

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@altomdata.dk

Datatid TechLife

Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@datatid.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Lautrupsgade 7,
DK-2100 København Ø
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg / Prislister:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Medieinformation


Alt om DATA, Datatid TechLife  © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S