Home » Sikkerhed » Brug den gamle mobil til at spotte tyven
Brug den gamle mobil til at spotte tyven

Brug den gamle mobil til at spotte tyven

Share

Appen MySafetyEye omdanner din gamle mobil til et kamera og holde øje med tyve. Tegner du abonnement, kan den også slå alarm

Hvis du har brugte mobiltelefoner liggende i skuffen, som du ikke længere bruger – og hevm har ikke det? – kan du nu sætte dem til noget fornuftigt: nemlig at overvåge dit hjem. Du skal blot installere appen MySafetyEye på din nuværende, aktive mobil, og på den gamle og udtjente.

MySafetyEyes nabo-baserede overvågnings-app har indtil i dag kunnet give notifikationer om indbrud eller notifikationer fra naboer, hvis de har observeret noget mistænkeligt. Nu kan appen altså også gøre din gamle telefon til et observations-kamera.

Se også:  D-Link DCS-8600LH [TEST]: Vejrbeskyttet overvågningskamera
Brug naboerne som hjælp

Udover at få en alarm, hvis der er noget på færde, kan du gennem appen også se, om venner eller naboer er i nærheden og kan hjælpe. Ved at installere appen på alle familiens smartphones, er I flere til at holde øje.

MySafetyEye kombineres med naboovervågning.

MySafetyEye kombineres med naboovervågning.

Appen kan udvides med et abonnement, således at du får en bevægelses-alarm indbygget. Kameraets sensor i din gamle telefon kan nu opdage bevægelser og alarmere dig om ubudne gæster i hjemmet, i sommerhuset, i bilen, eller hvad du nu ønsker at holde øje med.

Du kan installere MySafetyEye på Apple- og Android-mobiler. Selve appen er gratis at hente og bruge. Vil du have bevægelsessensoren med, koster et abonnement 79 kroner om måneden. Frem til januar 2021 er prisen 49 kroner.

Se også:  D-Link DCS-8325LH og D-Link DCS-8000LHV2 [TEST]: Overvågning – billigt og endnu billigere
Gør det selv-overvågning

Gør det selv-overvågning er måske ikke den bedst mulige løsning – sammenlignet med egentlige overvågningskameraer – men den i nogle tilfælde kan sagtens være tilstrækkelig god.

Er du interesseret i, hvordan du ombygger gamle smartphones til overvågningskameraer, så hold øje med AOD nummer 16, som udkommer 29. oktober. Her bringer vi en større artikel om, hvordan du gør dit hjem mere sikkert ved at omdanne smartphones til overvågningskameraer. Der findes nemlig en række andre apps end MySafetyEye, som kan bruges til formålet. Artiklen giver dig overblikket.


TAGS
overvågning
overvågningskamera

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2020
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S