Home » Internet » Browser-problemet i Windows 7 er løst
Browser-problemet i Windows 7 er løst

Browser-problemet i Windows 7 er løst

Share

I sidste øjeblik inden lanceringen er det lykkedes Microsoft og EU at blive enige om en løsning på browser-situationen i Windows 7

To dage er der tilbage inden Windows 7 officielt er på gaden, og de fleste virker begejstrede over, at der efter alt at dømme kommer et rigtig godt styresystem fra Microsoft.

Èn ting har dog manglet at blive løst lige indtil det sidste: Hvilken browser skal styresystemet udstyres med her i Europa? Efter en milliardbøde fra EU-kommission blev det eftertrykkeligt slået fast, at det ikke som i tidligere Windows-versioner bliver Microsofts egen Internet Explorer, der skal være standardbrowser og have fortrinsret foran andre.

Hvordan løsningen så skulle se ud har været heftigt debatteret og resulteret i mange forskellige forslag. Skulle Windows leveres helt uden browser, så brugeren selv kunne hente den browser man ønskede? Det ville jo være lidt besværligt, da folk så enten skulle igennem et ftp-system eller installere browseren fra en fysisk cd.

Se også:  Nu kan du omdanne din iPad til en Windows-maskine

Skulle Windows istedet tilbyde frit browservalg første gang man gik på nettet? Indtil for ganske nyligt så dette ud til at blive løsningen, men nu er Microsoft og EU nået frem til en lidt anden variant.

Frem for at give frit browservalg fra start bliver Windows 7 som standard udstyret med Internet Explorer. Første gang man opdaterer browseren får man imidlertid mulighed for frit at vælge en anden browser.

Denne løsning gælder imidlertid kun for dem som installerer Windows 7 fra bunden. Dem som opgraderer styresystemet fra en tidligere version og har en anden browser som standard fortsætter med denne browser.


TAGS
Chrome
firefox
internet explorer
Opera
Safari
Windows 7

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S