Home » AOD Pro » Små kontorer skal også kunne udskrive i store formater
Små kontorer skal også kunne udskrive i store formater

Små kontorer skal også kunne udskrive i store formater

Share

Selv om kontoret er lille, kan der godt være behov for store print. Brother lancerer nu en printerserie med A3-modeller, så mindre kontormiljøer og arbejdsteams kan udskrive i professionel kvalitet. Teknologien er blæk

Der er stor efterspørgsel efter printere til mindre kontorer og hjemmekontorer. Og selv om kontoret er lille, kan der være behov for store printformater. Brother lancerer nu en forbedret serie af blækprintere med store blækpatroner og dermed lave driftsomkostninger. To af printerne i den nye serie kan udskrive i A3-format.

Der er tale om blækprintere, men Brother lover høje printhastigheder, problemfrit print og forbedret papirhåndtering, så man kan få udskrivninger i professionel kvalitet.

”Efterspørgslen efter printere, der passer problemfrit ind i mindre kontormiljøer eller på hjemmekontoret, er vokset helt enormt de seneste år, og Brothers nyeste lancering er den perfekte løsning til alle, der søger omkostningseffektivt og professionelt print af høj kvalitet. Muligheden for print i A3-format betyder, at mindre kontormiljøer kan nøjes med én printer. Det er både tids- og pladsbesparende, og de store blækpatroner bevirker, at medarbejderne kan printe mere for mindre,” siger Henning Elkjær, der er nordic marketing director og sales director i Danmark.

Se også:  Nye A4-printere er skræddersyet til dokumenthåndtering og blæklevering

Brothers nyudviklede printhoved, Maxdrive, indgår i de nye printere. Det øger ifølge producenten printhastigheden markant og er samtidig meget holdbart.

Fire nyheder – to er med A3

Der er fire printere i den nye serie – hvoraf de to sidstnævnte har A3-udskrift.

Basismodellen er Brother MFC-J5340DW. Den har en printhastighed på op til 28 ipm og automatisk dobbeltsidet print i A4-format samt enkeltsidet skan, kopi og fax i A4-format. Den har kablet og trådløst netkort samt en 6,8 cm farvetouchscreen. Der er en 250-arks papirskuffe, manuel papirindføring samt en 50-arks automatisk dokumentføder (ADF). Der er mulighed for store blækpatroner, som kan udskrive 3000 sider i s/h og 1500 sider i farver. Prisen er 1699 kroner ekskl. moms.

Se også:  Nye A3-printere der fylder lidt mindre på kontoret

Brother MFC-J5740DW har de samme funktioner som MFC-J5340DW, men har også dobbeltsidet print, skan, kopi og fax i A4-format samt en 8,8 cm farvetouchscreen. Den har to 250-arks papirskuffer, en 100-arks fleksibel bakke og en 50-arks dobbeltsidet automatisk dokumentføder (ADF). Prisen for denne printer er 2299 kroner ekskl. moms.

Brother MFC-J6540DW er den ene af de to A3-printere. Den ligner MFC-J5340DW, men har desuden automatisk dobbeltsidet print samt enkeltsidet skan, kopi og fax i A3-format. Den koster 2199 kroner ekskl. moms.

Endelig er der den anden A3-printer, Brother MFC-J6940DW, som også ligner MFC-J5740DW, men som ud over det store printformat har automatisk dobbeltsidet print, scan, kopi og fax. Desuden har den mobilprint via NFC-kortlæser (Near Field Communication). Prisen er her 3299 kroner ekskl. moms.


TAGS
A3+ printer
blækprinter
inkjetprinter
printer

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her
Annoncelinks


AOD/AOD.dk   © 2022
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S