Home » Printer » Brother har verdens første labelprintere med to-farvet print
Brother har verdens første labelprintere med to-farvet print

Brother har verdens første labelprintere med to-farvet print

Share

De nye QL-800-printere fra Brother kører med en unik termo-labelteknologi, som kan udskrive i både sort og rødt. Praktisk til kontor, lager og i hjemmet.

Labelprintere er uundværlige hjælpere i mange virksomheder og hjem, fordi de gør det så nemt at markere og identificere ting med labels. Fra ringbind, chartekker og papkasser til dvd’er, tøj og tasker.

Som verdens første kan Brother nu præsentere termo-baserede labelprintere, der kan skrive i to farver. Ikke kun i sort som alle andre, men også i rødt.

Det giver helt nye fleksible og kreative muligheder for brugere af de tre nye Brother labelprintere i QL-800-familien.

Labels med rød skrift kan f.eks. bruges som advarsler, særlig identifikation af personer på navneskilte, markering af vigtige budskaber, fremhævelse af tilbud på skilte eller til praktiske huskesedler.

Tre modeller at vælge imellem

De tre nye Brother-maskiner bruger en helt ny form for termisk papir, der reagerer på varme. Avanceret elektronik og software sørger for, at printerhovedet kan udskrive i både sort og rødt, uden brug af blæk eller toner.

Nyhederne i Brothers QL-800-serie fremtræder i et elegant og moderne design med en overflade i højglans. Printerne kan derfor fint stå fremme på et skrivebord med f.eks. laptops og andet udstyr i moderne finish.

Se også:  Få styr på kabelrodet – ny labelprinter med ny laminerende tape

Brother QL-800 er den mindste og billigste af de nye labelprintere. QL-800 har USB-kabel, integreret kniv og software til design af egne labels. Printhastigheden er 148 mm i sekundet eller omkring 92 labels pr. minut.

Brother QL-810W har derudover netkort og AirPrint. Hastigheden er øget til 176 mm i sekundet. Det svarer til ca. 110 almindelige labels i minuttet.

Endelig er der QL-820DW-modellen, som også har Bluetooth og stik til kabelbaserede netværk – ud over Wi-Fi, Apple AirPrint og USB-tilslutning. QL-820W er udstyret med et stort grafisk LCD-display, som gør det lettere at betjene printeren og designe egne labels. Desuden kan Brother QL-820DW fungere helt alene uden at være forbundet til en pc.

Mange anvendelser – kun fantasien sætter grænserne

De tre Brother QL-800-nyheder er meget brugervenlige. De to større modeller kan udstyres med et ekstra Li-ion-batteri (købes separat), så man kan bære labelprinteren med sig. Praktisk, når man f.eks. skal udskrive labels på et stort lager, ude i en butik eller i større kontorer.

Se også:  Få styr på kabelrodet – ny labelprinter med ny laminerende tape

De nye unikke udskrifter i sort og/eller rødt giver mange forskellige anvendelsesområder. Både professionelt og hjemme i boligen.

På kontorer kan man nemmere markere fortrolige dokumenter, ”highlighte” vigtige papirer eller designe tydelige advarselsskilte i rødt på døre, kontormaskiner, skabe osv.

Bruges Brothers labelprintere til f.eks. mærkning af fødevarer, kan de to-farvede labels tydeligt advare om allergener, særligt lave priser eller produktets udløbsdato.

I virksomheder og ved konferencer kan to-farvede labels være en stor fordel på navneskilte. Det røde print kan f.eks. markere, at man har adgang til specielle områder osv.

Og i lagerbygninger kan de sorte og røde labels markere pakker og kasser, som f.eks. skal håndteres med særlig forsigtighed.

Brothers nye QL-800-labelprintere kan købes nu. 

QL-800-modellen vil typisk koste 899 kr. ekskl. moms (1.123 kr. inkl. moms)
QL-810W-udgaven vil man kunne købe for 1.279 kr. ekskl. moms (1.599 kr. inkl. moms)
QL-820NWB er prissat til 1.599 kr. ekskl. moms (1.999 kr. inkl. moms)


TAGS
Brother
Labelprinter

DEL DENNE
Share


Mest populære
Populære
Nyeste
Tags

Find os på de sociale medier

Modtag dagligt IT-nyhedsbrev

Få gratis tech-nyheder i din mail-indbakke alle hverdage. Læs mere om IT-UPDATE her

Find os på FaceBook

AOD/AOD.dk

Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
redaktion@aod.dk

Audio Media A/S

CVR nr. 16315648,
Brogårdsvej 22
DK-2820 Gentofte
Telefon: 33 91 28 33
info@audio.dk
Annoncesalg:
Lars Bo Jensen: lbj@audio.dk Telefon: 40 80 44 53
Annoncer: Se medieinformation her


AOD/AOD.dk   © 2021
Privatlivspolitik og cookie information - Audio Media A/S